Minn Kota Endura modellen (standenschakelaar)

9
Bent u op zoek naar een betrouwbare buitenboordmotor tegen een vriendelijke prijs? Dan zijn de Minn Kota Endura modellen met standenschakelaar echt iets voor u!
Lees meer
Sorteren op:

Deze fluistermotoren zijn al jaren enorm populair en worden vanwege hun bedieningsgemak, betrouwbaarheid en scherpe prijs gezien als dé perfecte instapmotor voor booteigenaren. Bestel uw elektrische motor nu online in onze webshop of bezoek onze showroom nabij Leiden!

Voor welke boten zijn deze buitenboordmotoren geschikt?

De bootmotoren uit de Endura serie zijn geschikt voor kleine(re) boten zoals rubberboten, kleine polyester boten en  kano’s. Welk model voor u de juiste keuze is, hangt af van het type boot dat u heeft en op welk water u wilt varen. 

Minn Kota Endura C2 fluistermotoren 

Deze fluistermotoren zijn alleen geschikt voor het varen in zoet water. Doordat de Minn Kota Endura motoren vrijwel geruisloos zijn en je deze dus niet aan hoort komen, zijn ze uitermate geschikt voor kleine vissersboten. De maximale snelheid ligt rond de 5 km/u maar dat is wel afhankelijk van welk vermogen motor u kiest en wat voor boot u heeft. 

Buitenboordmotoren voor zout water

Vaart u zowel op zoet als op zout water? Neem dan eens een kijkje bij ons assortiment Minn Kota Endura SC modellen. Waar het varen op zout water, zelfs als dit maar incidenteel is, een “standaard” buitenboordmotor ernstig aan kan tasten en de levensduur van de motor aanzienlijk kan verkorten, beschikken deze fluistermotoren over een speciale coating en roestvrijstalen bevestigingsmaterialen die ervoor zorgen dat uw motor volledig opgewassen is tegen de zilte omstandigheden van de zee. 

Net als de Minn Kota Endura C2 modellen, zijn de SC fluistermotoren verkrijgbaar  in verschillende uitvoeringen en prijsklassen. 

Comfortabel, ergonomisch en duurzaam

Alle Endura bootmotoren zijn voorzien van een ergonomische, zes-inch telescopische handgreep voor comfortabel, licht sturen. De motoren beschikken over een handige schakelmodule (5 standen vooruit, 3 standen achteruit) en hebben een bijzonder stevige schacht die bestand is tegen invloeden van buitenaf zoals schokken, stoten en UV-straling. Buigingen en deuken behoren zo dus voorgoed tot het verleden! 

U krijgt bij aanschaf van een Minn Kota bootmotor standaard 2 jaar garantie. Op de composieten schacht geldt deze garantie zelfs levenslang! 

Contact

Heeft u vragen over één van onze fluistermotoren, advies nodig bij de aanschaf van de juiste buitenboordmotor voor uw boot of opmerkingen? Wij helpen u graag verder! U kunt ons bereiken per e-mail op [email protected] of bellen op 0172-255333. Uiteraard heten wij u ook altijd van harte welkom in onze showroom in Warmond (omgeving van Leiden)! 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »