Elektrische buitenboordmotor van 70 tot 80 LBS

3
Een elektrische buitenboordmotor van 70 tot 80 lbs is een relatief lichte motor. Deze zijn bedoeld om bijvoorbeeld een stalen grachtenboot of een middelzware visboot voort te stuwen. Een 70 tot 80 lbs motor werkt normaliter op 24 volt.
Lees meer
Sorteren op:

Een 70 tot 80 lbs elektrische buitenboordmotor is de overtreffende trap van de zwaarste fluistermotor. Dit zijn veelal 24 volts motoren die met een externe accu worden aangedreven. Die accu kan zowel één 24 volts unit zijn als twee 12 volt (lood)accu's. Op Boot4.nl vindt u zowel de losse motoren als complete vaarsets. Heeft u advies op maat nodig, neem dan gerust contact met ons op.

Op deze adviespagina kunt u berekenen hoeveel lbs uw motor nodig heeft.

Merken 70-80 lbs elektrische buitenboordmotor

Het bekendst in deze categorie zijn de Minn Kota Traxxis, de Torqeedo Travel en de Haswing Protruar modellen. De keuze voor het juiste type hangt af van de boot, wat u van de motor verwacht en uw budget. De Torqeedo Travel 503 heeft bijvoorbeeld een zeer praktische volledig geïntegreerde lithium accu. Daarnaast heeft deze motor wat meer acceleratie dan bijvoorbeeld de Minn Kota Traxxis modellen. Hier zit dan wel weer een prijskaartje aan.

Zout of zoet water

Bedenk goed of u een zoutwater motor nodig heeft. Een motor geschikt voor zoet water is namelijk nadrukkelijk niet geschikt voor zout water. Lees er hier meer over.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »