Lithium accu's

29
Lithium accu's zijn het alternatief voor loodzuuraccu's en gelaccu's. Ze zijn gemiddeld zo'n 75% lichter dan een loodaccu en gaan ook nog eens een stuk langer mee. Bovendien hoef je nooit bang te zijn om een lithium accu te diep te ontladen.
Lees meer
Sorteren op:

Rebelcell lithium accu's

Rebelcell is een van de snelstgroeiende lithium producenten. Dit Nederlandse merk is de afgelopen jaren vooral onder sportvissers een grote naam geworden. De ultralichte batterijen op 12 en 24 volt worden ook door steeds meer watersporters ontdekt. Veel booteigenaren vervangen hun benzinemotor voor een elektrische motor. En eigenaren van fluistermotoren vinden hun bestaande loodaccu vaak veel te zwaar. Bovendien kun je niet van de accu aflezen hoeveel capaciteit er nog over is. Dit is zeker voor elektrisch varen een grote beperking. Een probleem is dat lithium accu's hoge piekspanningen kunnen geven waar bepaalde elektromotoren slecht tegen kunnen...

Rebelcell AV: Dé lithium accu voor langdurig elektrisch varen

Precies daarom heeft Rebelcell de nieuwe AV-lijn ontwikkeld. De meeste 'traditionele' lithium accu's zijn uitsluitend bedoeld om korte stukjes mee te varen. Bijvoorbeeld om lijnen uit te varen of op lage snelheid te 'trollen'. De afgelopen jaren is de vraag naar lichte elektrische motoren om langer mee te varen explosief toegenomen. De Rebelcell AV-accu's hebben een werkvoltage wat 12 volt fluistermotoren goed aankunnen. Hiermee is dit de eerste 12 volt lithium accu die dit probleem volledig verholpen heeft. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »