Lithium accu's

29
Lithium accu's zijn het alternatief voor loodzuuraccu's en gelaccu's. Ze zijn gemiddeld zo'n 75% lichter dan een loodaccu en gaan ook nog eens een stuk langer mee. Bovendien hoef je nooit bang te zijn om een lithium accu te diep te ontladen.
Lees meer
Sorteren op:

Torqeedo 915Wh lithium accu voor Torqeedo Travel elektrische buitenboordmotoren. Dit model verbetert de range van de 530Wh accu met bijna 70%. Met deze accu komt u dus wel thuis.

Lees meer

De Rebelcell Start is de ultieme lithium startaccu voor alle (benzine) buitenboordmotoren tot 200 Pk. De Start levert een hoge start stroom in alle weersomstandigheden en laadt makkelijk op via de dynamo van je buitenboordmotor. Door je lood startaccu te

Lees meer
€299,-

Krachtige en lichtgewicht 12V07 AV li-ion accu. Voor gebruik met onder andere kleinere (4-5 inch) dieptemeters en voerboten. Ideaal voor karpervissen, bellyboat en kajakvissen.

Lees meer

Tot 3x langere vaartijd met je voerboot ? Het kan met de nieuwe Rebelcell 12V18 Angling Li-on accu.

Lees meer

12V30 lithium accu veel gebruikt voor de middelgrote dieptemeters en fishfinders (7-9 inch), maar ook voor voerboten en als energievoorziening langs de waterkant. Ideaal voor karpervissen, bellyboat, kajakvissen en het opladen van de smartphone of tablet.

Lees meer

Compacte en lichte 12V35 AV lithium accu met digitale laadstatus indicator. Deze accu werkt op 12 Volt en heeft een vermogen van 35 Ah (ampère-uur) oftewel 432 Wh.

Lees meer

De Rebelcell 12V50 AV li-ion accu is een van de meest verkochte lithium accu's voor vissers en watersporters. Het extreem compacte formaat en het lage gewicht in combinatie met de hoge capaciteit maken het een goede koop.

Lees meer

De Rebelcell 12V70 AV li-ion accu is de eerste Rebelcell accu speciaal gemaakt voor elektrisch varen. Zowel geschikt voor gebruik in de hengelsport als voor elektrisch varen.

Lees meer

Krachtige en lichtgewicht 12V100 AV lithium accu met digitale accu-indicator.

Lees meer

Rebelcell 12V140 AV li-ion accu speciaal gemaakt voor langdurig elektrisch varen. Rebelcell maakt van oorsprong producten voor de hengelsport, maar gaat nu ook de watersport in met deze revolutionaire accu.

Lees meer

Deze krachtige en lichtgewicht lithium accu met digitale accu-indicator heeft maar liefst een vermogen van 190Ah (2300 Wh), terwijl hij slechts 12,5 kg weegt.

Lees meer

Een Rebelcell 24V50 li-ion lichtgewicht accu vervangt ongeveer twee 105Ah accu's. Naast het gewicht is het voordeel dat u hier alle capaciteit in één unit heeft. Gemakkelijk mee te nemen dus. Ook leverbaar met een standaard lader of een waterdichte snella

Lees meer

Rebecell 24V100 li-on lithium accu. Ideaal voor elektrisch varen. Goed te gebruiken voor een elektrische buitenboordmotor als hoofdaandrijving. Deze accu heeft ongeveer net zoveel capaciteit als ongeveer vier 105Ah loodaccu's.

Lees meer

Geavanceerde lithium reserve-accu met 320 Wh. Geschikt voor de Torqeedo Ultralight 403 Kayak motor. De accu is ook voorzien van een usb-uitgang waarmee u andere apparaten kunt laden. Handig als u bijvoorbeeld u telefoon onderweg wilt bijladen.

Lees meer

De Torqeedo Power 48-5000 lithium accu is de nieuwste innovatie van Torqeedo. Geschikt voor de Torqeedo Cruise modellen. Met extra lange levensduur en garantie.

Lees meer

Rebelcell lithium accu's

Rebelcell is een van de snelstgroeiende lithium producenten. Dit Nederlandse merk is de afgelopen jaren vooral onder sportvissers een grote naam geworden. De ultralichte batterijen op 12 en 24 volt worden ook door steeds meer watersporters ontdekt. Veel booteigenaren vervangen hun benzinemotor voor een elektrische motor. En eigenaren van fluistermotoren vinden hun bestaande loodaccu vaak veel te zwaar. Bovendien kun je niet van de accu aflezen hoeveel capaciteit er nog over is. Dit is zeker voor elektrisch varen een grote beperking. Een probleem is dat lithium accu's hoge piekspanningen kunnen geven waar bepaalde elektromotoren slecht tegen kunnen...

Rebelcell AV: Dé lithium accu voor langdurig elektrisch varen

Precies daarom heeft Rebelcell de nieuwe AV-lijn ontwikkeld. De meeste 'traditionele' lithium accu's zijn uitsluitend bedoeld om korte stukjes mee te varen. Bijvoorbeeld om lijnen uit te varen of op lage snelheid te 'trollen'. De afgelopen jaren is de vraag naar lichte elektrische motoren om langer mee te varen explosief toegenomen. De Rebelcell AV-accu's hebben een werkvoltage wat 12 volt fluistermotoren goed aankunnen. Hiermee is dit de eerste 12 volt lithium accu die dit probleem volledig verholpen heeft. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »