5+ persoons rubberboot

29
Met een 5-persoons rubberboot heeft u een volwaardige gezinsboot. Vanaf een 3.50m rubberboot biedt een boot ongeveer plek aan 5 personen. Vijfpersoons rubberboten zijn zeer geschikt voor een gezin.
Lees meer
Sorteren op:

Ook met een kleiner gezelschap blijft een 5-persoons rubberboot goed bestuurbaar. Het voordeel aan een rubberboot voor vijf is dat de boot ondanks de grote afmetingen, opgevouwen en leeggelopen toch nog gemakkelijk mee in de auto kan. Bijvoorbeeld op vakantie.

Goede voorbeelden van zulke grotere rubberboten zijn de rubberboten in de TriMax-serie van Lodestar, Zodiac Futura en sommige Zodiac Cadet boten.

Rubberboot voor meer dan 5 personen?

Op deze pagina staan ook onze nóg grotere rubberboten. Als een rubberboot te lang wordt verliest de boot kracht en stabiliteit. Er is maar een beperkt aantal rubberboten geschikt voor 6 tot 8 personen. Het alternatief is een RIB boot. Die kan door de stijve romp wel een stuk langer zijn.

Een 6-persoons rubberboot is geschikt voor de watersporter die echt op zoek is naar meer ruimte. Door de grootte van deze boten hebben ze ook de mogelijkheid tot een grotere buitenboordmotor. Een zespersoons rubberboot is dus ook zeer gunstig voor de snelvaarder. Deze range rubberboten is geschikt voor een volledig gezin of een groep vrienden. Boot4.nl heeft grotere rubberboten in meerdere varianten en voor verschillende budgetten.

Op zoek naar een echt ruime 8-persoons rubberboot? Voor groepen én voor de echte snelvaarder is een achtpersoons rubberboot perfect. Hét alternatief voor een RIB boot. Gemakkelijk op te bergen en zelfs mee te nemen in een wat grotere auto. 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »