Talamex Talamex Highline HLA 350 storm grey rubberboot met airdeck
Talamex Highline HLA 350 storm grey rubberboot met airdeck 1600,-

Talamex Highline HLA 350 storm grey rubberboot met airdeck

€1600,- €1.600,00
Op voorraad
 • Specialist in boten met elektrische buitenboordmotor
 • Echte showroom in Warmond
 • Vanaf €50,- gratis bezorgd
 • Bel of mail ons voor advies
 • 1-2 dagen levertijd
Informatie

De Talamex Highline in de kleur Storm Grey is een gelimiteerde uitgave van de Highline serie en hebben dezelfde mooie afwerking als de Talamex Highline standaard kleurstelling. De Talamex Highline Airdeck (HLA) hebben een extra laag doek aan de onderzijde van de drijvers, antie spatflappen en Speedflaps aan de achterzijde, luxe stootrand, extra veel handgrepen aan de binnen en buitenzijde, extra solide eind tubes en nog veel meer. Het is een genot om in deze boot te varen.

De Highline HLA 350 van Talamex is 350 cm lang en 170 cm breed. Er kan met een 20 pk kortstaart  achter worden gevaren. Deze boot heeft een opblaasbodem en een maximum laadgewicht van 750 kg. De pakmaten van de boot zijn 129 x 74 x 34 cm en het geheel weegt 46 kg. De boot heeft 3+1+1 luchtkamers (3 in de tube, de opblaasbare kiel en de opblaasbodem) en de diameter van de tube is 45cm. De boot is in zijn geheel vervaardigd van grijs PVC. De boot is geschikt voor maximaal 6 personen. Deze rubberboot wordt standaard geleverd met twee peddels, een reparatieset, paktas en handpomp.

Vergeet uw boot van talamex niet te registreren na aankoop!

Over de Talamex Highline

De Talamex HLA 350 behoort tot de luxe Highline serie van Talamex. U wilt compromisloos genieten van luxe en comfort in een boot van de allerhoogste kwaliteit? Dan is de Talamex Highline u op het lijf geschreven.

De Talamex Highline boten geproduceerd van het beste PVC doek dat beschikbaar is (Duits Valmex TM 0,9mm). Bovendien zijn de Talamex Highline boten genereus voorzien van vele (unieke) features en de beste Europese accessoires. In het standaard pakket van de boten zit onder andere:

 • reparatieset
 • aluminium zitbank
 • telescopische peddels
 • RVS hijs- en sleepogen
 • tankstrap
 • antislip delen op de vloer
 • extra laag doek aan de onderzijde*
 • aanmeerlijn
 • paktas
 • stootrand op de drijvers voor extra bescherming
 • overdrukventiel.

* = uitgezonderd XLight-modellen

Op alle boten wordt standaard 3 jaar garantie gegeven en alle Talamex boten zijn door de Dutch Marine Inspection CE gecerti ceerd waardoor ze aan alle Europese eisen voldoen!

Er zijn 3 verschillende modellen op de markt te verkrijgen. Allen van ongekende kwaliteit, maar onderscheidend in de vloer en bodem van de boot. De boten variëren in lengte van 1,95 meter tot 4,00 meter.

X-Light: De lichtste boot van allemaal; Een aantal features zijn achterwege gelaten om gebruikersgemak te verhogen. De ideale tenderboot.

AirDeck: Een luchtvloer met opblaasbare kiel zorgt voor een scherpe V bodem. Een echte allrounder.

AluDeck: Een onderhoudsarme aluminium vloer zorgt voor stijfheid en compact vaarplezier. Hiermee kiest u voor robuuste zekerheid.

Talamex Highline Airdeck

De Talamex AirDeck boten zijn ontwikkeld voor allround gebruik. Dankzij de hogedruk luchtvloer met opblaasbare kiel ontstaat er een v-bodem die de Talamex HLA serie zeer goede vaareigenschappen oplevert. Bovendien verhoogt de luchtbodem het zitcomfort en gaat het opbouwen van de boot zeer gemakkelijk. De Talamex HLA boten zijn zeer rijk uitgerust met onder andere een extra laag doek aan de onderzijde van de drijvers, een overdruk ventiel, anti slip patches op de vloer, RVS hijs- en sleep ogen, geavanceerde telescopische peddels en nog veel meer. De Talamex HLA boot is zeer geschikt als bijboot of als vakantieboot.

Specificaties
Vloer: Airdeck (luchtbodem)
Gewicht (kg): 46
Lengte (cm): 350
Breedte (cm): 170
⌀ Diameter Tubes (cm): 45
Max. lading (kg): 750
Max. aantal personen: 6
Max. aantal pk: 20
Aantal luchtkamers: 3 + 1 + 1
Kleur: storm grey
Binnenmaat (LxB in cm): 113 x 60 x 25
Pakmaat (cm):
Kortstaart/langstaart: Kortstaart
Talamex Talamex Highline HLA 350 storm grey rubberboot met airdeck
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Combideals
Complete set met Yamaha 9,9 pk buitenboordmotor inclusief tank
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »