Talamex Talamex Aqualine 350 rubberboot met aluminium vloerdelen
Talamex Aqualine 350 rubberboot met aluminium vloerdelen 1150,- €1.289,00

Talamex Aqualine 350 rubberboot met aluminium vloerdelen

€1.289,00 €1150,- €1.150,00
Niet op voorraad
 • Specialist in boten met elektrische buitenboordmotor
 • Echte showroom in Warmond
 • Vanaf €50,- gratis bezorgd
 • Bel of mail ons voor advies
 • 3-5 dagen levertijd
Informatie

Over de Talamex aqualine

De Talamex QLX 350 is onderdeel van de Talamex Aqualine. U zoekt een betaalbare maar degelijke boot, geschikt voor jong en oud en met een complete standaard uitrusting? Dan is de Talamex Aqualine de boot voor u.

Talamex Aqualine Opblaasboten zijn kwalitatief goede boten met een basic uitrusting. In het standaard pakket van de Aqualine Opblaasboten zit o.a.:

 • Reparatieset
 • Zitbank
 • Peddels
 • RVS sleepogen
 • Aanmeerlijn
 • Hijsogen
 • Paktas
 • Stootrand op de drijvers voor extra bescherming
 • Handpomp
 • Lensplug

Talamex QLX 350 aluminium vloer

De Talamex Aqualine QLX met aluminium vloer is uitgerust met een opblaasbare kiel en een aluminium bodem. Door deze kiel heeft de boot een diepe V-bodem, waardoor de boot perfecte vaar- en roei-eigenschappen heeft. De aluminium vloer zorgt voor grote stevigheid en stabiliteit en is nagenoeg onderhoudsvrij. Deze boot leent zich uitstekend voor een davits of als vakantie boot. De aluminium bodem vergt meer tijd met opbouwen dan een luchtbodem.

Op alle boten wordt 2 jaar garantie gegeven en alle Talamex boten zijn door de Dutch Marine Inspection CE gecerticeerd waardoor ze aan alle Europese eisen voldoen.

Talamex Aqualine QLX 350

De Aqualine 350 van Talamex is 350 cm lang en 182 cm breed. Er kan met een 15pk kortstaart  achter worden gevaren. Deze boot heeft aluminium vloerdelen en een maximum laadgewicht van 490 kg. De pakmaten van de boot zijn 115 x 60 x 40 cm en het geheel weegt 56 kg. De boot heeft 3+1 luchtkamers (3 in de tubes en de opblaasbare kiel) en de diameter van de tube is 45cm. De boot is in zijn geheel vervaardigd van grijs PVC. De boot is geschikt voor maximaal 5 personen. Deze rubberboot wordt standaard geleverd met twee peddels, een reparatieset, paktas en handpomp.

De boot heeft een driekamer luchtsysteem voor optimale veiligheid. Daarnaast heeft de boot een handige lensplug, waardoor je de boot van binnenuit leeg laat lopen. Het houten bankje is verstelbaar op meerdere posities.

Vergeet uw boot van talamex niet te registreren na aankoop!

Klantvraag over de Talamex Aqualine 350

Ik heb interesse in een rubberboot, type airdeck zoals de Talamex Aqualine 300 of 350. Zelf beschik ik reeds over een kortstaart Yamaha van 4Pk (wat op leeftijd, maar toch in goede staat). Nu vraag ik mij af of dit een goede combinatie is en hoe de boot zal varen. Is 4Pk genoeg of moet ik ook rekening houden dat er wat meer Pk's zal nodig zijn. De bedoeling is om de boot in de dakkoffer mee te nemen op vakantie. En om hem te gebruiken om van beach to beach te varen; in zee (kraotië).

Antwoord

Met dergelijke boten verkopen wij meestal een 4, 5 of 6pk. Een 4pk is absoluut goed geschikt om met zo'n boot te varen. Met een 300 is dit waarschijnlijk de meest verkochte combinatie. Met een 350 is een 5pk of hoger te overwegen, maar het gaat meer dan prima vooruit met een 4pk. Onder omstandigheden zul je daar 15-20 km/u mee moeten halen. 

Specificaties
Vloer: Aluminium vloerplaten
Gewicht (kg): 56
Lengte (cm): 350
Breedte (cm): 182
⌀ Diameter Tubes (cm): 42
Max. lading (kg): 490
Max. aantal personen: 5
Max. aantal pk: 15
Aantal luchtkamers: 3 + 1
Kleur: Grijs
Binnenmaat (LxB in cm):
Pakmaat (cm):
Kortstaart/langstaart: Kortstaart
Talamex Talamex Aqualine 350 rubberboot met aluminium vloerdelen
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »