Talamex Talamex Heavy Duty HDX 450 rubberboot met aluminium vloerdelen
Talamex Heavy Duty HDX 450 rubberboot met aluminium vloerdelen 2695,-

Talamex Heavy Duty HDX 450 rubberboot met aluminium vloerdelen

€2695,- €2.695,00
Niet op voorraad
Informatie

De Talamex Heavy Duty HDX 450 met aluminium vloerdelen is de middellange versie van de meest stevig uitgevoerde rubberboot-serie van Talamex. De rubberboot heeft drijvers van 51 cm in doorsnee bij een lengte van 450 cm. Daardoor heeft de HDX 450 een draagvermogen van 1000 kg. En biedt daarmee plaats aan 8 volwassenen. Het maximaal toegestane motorvermogen is 40 pk. De Heavy Duty rubberboten worden vaak ingezet als reddingboten.

Waarom de Heavy Duty HDX 450 rubberboot?

De Talamex Heavy Duty HDX 450 met aluminium vloerdelen is een van de meest stevig uitgevoerde rubberboten uit het totale aanbod van de Nederlandse fabrikant Talamex. De oranjekleurige Heavy Duty serie is gemaakt van het sterke 1.2 mm dik pvc-doek. Dat materiaal is dikker dan het pvc-doek van alle andere Talamex rubberboten. Het robuuste ontwerp van de rubberboot wordt mede bepaald door de flinke afmeting van de drijvers. Door die diameter is de HDX 450 een solide, stabiele rubberboot die ook is opgewassen tegen zwaardere omstandigheden. Vandaar dat deze stoere serie rubberboten uitstekend als reddingboot dienst kan doen en door andere hulpdiensten kan worden ingezet.

Eigenschappen van de HDX 450

De Talamex Heavy Duty HDX 450 beschikt over twee flinke drijvers met een diameter van 51 cm.  Daardoor heeft deze stoere rubberboot een hoge stabiliteit en maakt het de Heavy Duty geschikt voor het zwaardere werk. Door de boot uit te rusten met aluminium vloerdelen neemt die geschiktheid voor extremere omstandigheden nog meer toe. Overigens zijn de aluminium vloerdelen eenvoudig te demonteren en terug te plaatsen. Ondanks de robuuste uitvoering is de Heavy Duty 450 een wendbare boot met goede vaareigenschappen. Dit dankzij de V-vorm van de opblaasbare kiel. De HDX is voorzien van een grijplijn/ life-line rondom en heeft twee verschuifbare zitbankjes. Het totale gewicht van de rubberboot komt op 95 kg. Door de lengte van 450 cm en door het forse formaat van de drijvers heeft de HDX 450 een uitzonderlijk draagvermogen van 1000 kg. Zodoende biedt de stoere Heavy Duty 450 plaats aan 8 volwassenen. Het maximaal toegestane motorvermogen van deze uitvoering is 40 pk.

Vergeet uw boot van talamex niet te registreren na aankoop!

Specificaties
Vloer: Aluminium vloerdelen
Gewicht (kg): 95
Lengte (cm): 450
Breedte (cm): 194
⌀ Diameter Tubes (cm): 51
Max. lading (kg): 1000
Max. aantal personen: 8
Max. aantal pk: 40
Aantal luchtkamers: 3
Kleur: Rood
Binnenmaat (LxB in cm):
Pakmaat (cm):
Kortstaart/langstaart: Kortstaart
Talamex Talamex Heavy Duty HDX 450 rubberboot met aluminium vloerdelen
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Combideals
Complete set met Yamaha 8 pk buitenboordmotor inclusief tank
Complete set met Yamaha 9,9 pk buitenboordmotor inclusief tank
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »