Minn Kota Endura modellen (standenschakelaar)

9
Bent u op zoek naar een betrouwbare buitenboordmotor tegen een vriendelijke prijs? Dan zijn de Minn Kota Endura modellen met standenschakelaar echt iets voor u!
Lees meer
Sorteren op:

Minn Kota Endura 34 C2 fluistermotor is het model tussen de 30 en 40 lbs. Een betaalbare topmotor. Bekijk online of bezoek onze showroom voor meer info.

Lees meer

De 40 lbs variant in de Minn Kota Endura C2 serie. Uitermate geschikt voor vissers en kleine boten zoals rubberboten.

Lees meer
Aanbieding
Minn Kota Endura 45 lbs C2 Fluistermotor

Minn Kota Endura 45 lbs C2 is de ideale fluistermotor van topmerk Minn Kota. Werkt op 12 Volt, dus heeft maar één 105ah accu nodig voor uren vaarplezier.

Lees meer
€355,- €299,-
Prijsdaling
Minn Kota Endura 50 lbs C2 Fluistermotor

De Minn Kota Endura 50 C2 is een krachtige 12 volt fluistermotor met 55 lbs stuwkracht. Hiermee zijn boten tot ongeveer 5 meter goed voort te stuwen.

Lees meer
Aanbieding
Minn Kota Endura 55 lbs C2 Fluistermotor

De Minn Kota Endura 55 C2 is de krachtigste fluistermotor in de instap-serie van Minn Kota.

Lees meer
€419,- €399,-

De Minn Kota Riptide Endura SC 40 is de 40 lbs zout water fluistermotor van Minn Kota. Ideaal voor vissen of recreëren op zoet, brak én zout water.

Lees meer

De Minn Kota Riptide Endura SC 45 is de Minn Kota 45 lbs met standenschakelaar die geschikt is voor zout water. De speciale behandeling van deze motor (o.a. coating) zorgt voor een aanslagvrije fluistermotor die bestand is tegen weer en wind. Deze Riptide

Lees meer

De Minn Kota Riptide Endura SC 55 fluistermotor is de Minn Kota fluistermotor van 55 lbs die geschikt is voor gebruik in zout water. Qua techniek is de motor vergelijkbaar met de zoetwater motor de Endura C255. Net als deze is de Riptide versie uitgerust

Lees meer

Deze fluistermotoren zijn al jaren enorm populair en worden vanwege hun bedieningsgemak, betrouwbaarheid en scherpe prijs gezien als dé perfecte instapmotor voor booteigenaren. Bestel uw elektrische motor nu online in onze webshop of bezoek onze showroom nabij Leiden!

Voor welke boten zijn deze buitenboordmotoren geschikt?

De bootmotoren uit de Endura serie zijn geschikt voor kleine(re) boten zoals rubberboten, kleine polyester boten en  kano’s. Welk model voor u de juiste keuze is, hangt af van het type boot dat u heeft en op welk water u wilt varen. 

Minn Kota Endura C2 fluistermotoren 

Deze fluistermotoren zijn alleen geschikt voor het varen in zoet water. Doordat de Minn Kota Endura motoren vrijwel geruisloos zijn en je deze dus niet aan hoort komen, zijn ze uitermate geschikt voor kleine vissersboten. De maximale snelheid ligt rond de 5 km/u maar dat is wel afhankelijk van welk vermogen motor u kiest en wat voor boot u heeft. 

Buitenboordmotoren voor zout water

Vaart u zowel op zoet als op zout water? Neem dan eens een kijkje bij ons assortiment Minn Kota Endura SC modellen. Waar het varen op zout water, zelfs als dit maar incidenteel is, een “standaard” buitenboordmotor ernstig aan kan tasten en de levensduur van de motor aanzienlijk kan verkorten, beschikken deze fluistermotoren over een speciale coating en roestvrijstalen bevestigingsmaterialen die ervoor zorgen dat uw motor volledig opgewassen is tegen de zilte omstandigheden van de zee. 

Net als de Minn Kota Endura C2 modellen, zijn de SC fluistermotoren verkrijgbaar  in verschillende uitvoeringen en prijsklassen. 

Comfortabel, ergonomisch en duurzaam

Alle Endura bootmotoren zijn voorzien van een ergonomische, zes-inch telescopische handgreep voor comfortabel, licht sturen. De motoren beschikken over een handige schakelmodule (5 standen vooruit, 3 standen achteruit) en hebben een bijzonder stevige schacht die bestand is tegen invloeden van buitenaf zoals schokken, stoten en UV-straling. Buigingen en deuken behoren zo dus voorgoed tot het verleden! 

U krijgt bij aanschaf van een Minn Kota bootmotor standaard 2 jaar garantie. Op de composieten schacht geldt deze garantie zelfs levenslang! 

Contact

Heeft u vragen over één van onze fluistermotoren, advies nodig bij de aanschaf van de juiste buitenboordmotor voor uw boot of opmerkingen? Wij helpen u graag verder! U kunt ons bereiken per e-mail op [email protected] of bellen op 0172-255333. Uiteraard heten wij u ook altijd van harte welkom in onze showroom in Warmond (omgeving van Leiden)! 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »