Minn Kota Minn Kota Riptide Endura SC 45 Zout water fluistermotor
Minn Kota Riptide Endura SC 45 Zout water fluistermotor 423,-

Minn Kota Riptide Endura SC 45 Zout water fluistermotor

€423,- €423,00
Niet op voorraad
Informatie

De Minn Kota Riptide Endura SC 40 is de Minn Kota 40 lbs met standenschakelaar die geschikt is voor zout water. Als u af en toe of regelmatig op zout water vaart is het echt aan te raden een zoutwater motor te nemen. Deze Riptide modellen van Minn Kota kunnen op zowel zoet als zout water. Dit is een 12 volt motor die op één 105Ah loodaccu (of bijvoorbeeld een 50Ah lithium accu) gemakkelijk 3 uur vaartijd geeft.

Korte specificaties Riptide Endura SC 45

Algemeen
Model RT Endura
Stroomverbruik 42 A
Voltage 12
Minn Kota kenmerken
Schacht 91 cm
Stuwkracht 45 lbs
Vaargebied zout water
Snelheidsregeling Standenschakelaar

Verschil Minn Kota Riptide Endura SC45 en Endura C2 45

Het verschil tussen de Minn Kota Endura C2 45 en de Minn Kota Riptide Endura SC45 zit in in het feit dat deze Riptide wél geschikt is voor varen op zout water. Ook als u slechts af en toe op zout water vaart kunt u het beste deze Riptide nemen in plaats van de standaard Endura 45 lbs. Hoewel diverse merken claimen dat hun normale fluistermotoren geschikt zijn voor zout water, hebben ze niet dezelfde beschermende technieken van de Riptide motoren. Zo worden alle uitwendige aluminium onderdelen en gecoat met een 5mm poedercoating. Hiervoor worden alle onderdelen eerst grondig gereinigd. Verder wordt er gebruik gemaakt van roestvast stalen bevestigingsmaterialen, speciaal gecoate printplaten en is een zinkanode aangebracht op de schroef. Als u regelmatig op zout water vaart is de meerprijs voor deze motoren het waard. Bij een andere fluistermotor zal u al heel snel allerlei aanslag op de motor krijgen en vermindert de levensduur aanzienlijk.

Beide hebben een standenschakelaar (5 standen voor, 3 achteruit) en een telescopische helmstok. Motorisch zijn de motoren verder ook gelijkwaardig.

Over de Minn Kota Riptide SC Serie

Wilt u op zee varen met uw Minn Kota elektrische buitenboordmotor? Steek dan van wal met de beste motor in de wereld: De Riptide Transom (hekmotor).

De bekende Minn Kota Endura C2 heeft zeebenen gekregen in de gedaante van de Riptide Endura SC. Volledig opgewassen tegen de zilte omstandigheden van de zee. Maar dus ook bij uitstek geschikt voor brak water. Alle uitwendige aluminium onderdelen worden geanodiseerd en gecoat met een 5mm poeder coating, nadat zij eerst grondig gereinigd zijn. Verder wordt er gebruik gemaakt van roestvaststalen bevestigingsmaterialen, speciaal gecoate printplaten en is een zinkanode aangebracht op de schroef

Zoals alle Minn Kota motoren twee jaar garantie op de motor, levenslange garantie op de schacht.

Zoutwater, snelheidsregeling in 5 standen, Hekmontage

  • ACCUSPANNING MET 1 DRUK OP DE KNOP: Uw laadcapaciteit afleesbaar met één druk op de knop.
  • LEVER LOCK BEVESTIGING: Deze Lever Lock motorbevestiging met 10 standen voor een rotsvaste bevestiging is gemaakt van versterkt en anticorroderend composiet materiaal.
  • VERLENGBARE HELMSTOK: Comfortabele-, gebruiksvriendelijke- èn vlotreagerende besturing voor ú, met deze tot 15 cm extra verlengbare helmstok op de Riptide Hekmotor!
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »