Lodestar Lodestar TriMAX 380 Rubberboot met aluminium vloerdelen
Lodestar TriMAX 380 Rubberboot met aluminium vloerdelen 2850,-

Lodestar TriMAX 380 Rubberboot met aluminium vloerdelen

€2850,- €2.850,00
Niet op voorraad
Informatie

De Lodestar TriMAX Alu 380 is een zeer ruimer rubberboot met aluminium vloerdelen. De aluminium vloerdelen zorgen voor een prettigere vaarervaring en bieden veel comfort aan boord. Door het uitmuntende design met de speedtubes kan met deze boot zeer hard over het water gevaren worden. De boot biedt ruimte aan maar liefst 8 man en er kan met een 30pk langstaart achter gevaren worden.

De TriMAX Alu 380 van Lodestar

De Lodestar TriMAX 380 is onderdeel van de geavanceerde TriMAX serie van Lodestar. LodeStar TriMAX ALU boten zijn alleskunners. Dankzij de stevige vloerconstructie in combinatie met de Speed Tubes planeert de TriMAX ALU zeer snel en kent een uitmuntende stabiliteit. De perfecte grip op het water maakt alle TriMAX modellen uitstekend geschikt om achter te waterskiën of wake boarden. De zitbanken zijn gemaakt uit Polyester, dit materiaal is beter bestand tegen de klappen die het maakt op ruig water.

De TriMAX ALU boten hebben als bijzonderheid aluminium vloerplaten en een trimaran-achtige romp. Dit resulteert in minder weerstand en snel planeren plus een stevige vloerconstructie. De “heavy-duty” aluminium vloerplaten zorgen voor extra stabiliteit. De uitmuntende grip op het water maakt alle TriMAX modellen de te verkiezen sportboot die waterskiërs en wakeboarders sleept zoals een gespecialiseerde polyester boot. De Trimax serie is voorzien van extra binnenruimte en een zitbank gemaakt van polyester. Deze zitbank is speciaal gemaakt van polyester omdat dit materiaal beter bestand is tegen klappen die gemaakt worden op ruig water en omdat dit materiaal een grotere overbrugging aan kan. Ook de uitstraling van de accessoires is verbeterd, door een beter en mooier design.

Doek, Garantie & Overig

Dit topproduct is één van de stevigste op de markt. Deze Lodestar rubberboot wordt geleverd met 5 jaar garantie. Lodestar heeft de naam en reputatie in de afgelopen decennia meer dan waar gemaakt. Er wordt gebruik gemaakt van ultra-dik 7-laags Mehler doek van Duitse kwaliteit. Het gewicht is zo beperkt mogelijk gehouden.

Specificaties
Vloer: TriMax met aluminium vloerplaten
Gewicht (kg): 135
Lengte (cm): 380
Breedte (cm): 200
⌀ Diameter Tubes (cm): 50
Max. lading (kg): 950
Max. aantal personen: 8
Max. aantal pk: 30
Aantal luchtkamers: 3 + 1 + 2
Kleur: Lichtgrijs + Blauw
Binnenmaat (LxB in cm): 263 x 100
Pakmaat (cm): 124 x 75 x 35
Kortstaart/langstaart: Korststaart
Lodestar Lodestar TriMAX 380 Rubberboot met aluminium vloerdelen
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Combideals
Complete set met ePropulsion Spirit 1.0 Plus
Complete set met Torqeedo Travel 1103
Complete set met Yamaha 9,9 pk buitenboordmotor inclusief tank
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »