Lodestar Lodestar TriMAX 430 Rubberboot met aluminium vloerdelen
Lodestar TriMAX 430 Rubberboot met aluminium vloerdelen 3000,-

Lodestar TriMAX 430 Rubberboot met aluminium vloerdelen

€3000,- €3.000,00
Niet op voorraad
Informatie

De TriMAX Alu 430 is de grootste en zwaarste (150kg) rubberboot van Lodestar. Dit maakt dat het een volwaardige boot is, waarbij je bijna het gevoel hebt alsof je in een RIB boot vaart. De boot biedt zeer veel ruimte en ligt door het unieke ontwerp erg goed in het water. De boot is zeer wendbaar en heeft uitstekende vaareigenschappen. De speedtubes zorgen ervoor dat de boot sneller planeert. Er kan maar liefst een 50pk achter worden gehangen maar ook met minder zware motoren gaat de boot al heel erg snel over het water. Een absolute topper!

De TriMAX Alu serie van Lodestar

De Lodestar TriMAX 430 is onderdeel van de geavanceerde Trimax serie van Lodestar. LodeStar TriMAX ALU boten zijn alleskunners. Dankzij de stevige vloerconstructie in combinatie met de Speed Tubes planeert de TriMAX ALU zeer snel en kent een uitmuntende stabiliteit. De perfecte grip op het water maakt alle TriMAX modellen uitstekend geschikt om achter te waterskiën of wake boarden. De zitbanken zijn gemaakt uit Polyester, dit materiaal is beter bestand tegen de klappen die het maakt op ruig water.

De TriMAX ALU boten hebben als bijzonderheid aluminium vloerplaten en een trimaran-achtige romp. Dit resulteert in minder weerstand en snel planeren plus een stevige vloerconstructie. De “heavy-duty” aluminium vloerplaten zorgen voor extra stabiliteit. De uitmuntende grip op het water maakt alle TriMAX modellen de te verkiezen sportboot die waterskiërs en wakeboarders sleept zoals een gespecialiseerde polyester boot. De Trimax serie is voorzien van extra binnenruimte en een zitbank gemaakt van polyester. Deze zitbank is speciaal gemaakt van polyester omdat dit materiaal beter bestand is tegen klappen die gemaakt worden op ruig water en omdat dit materiaal een grotere overbrugging aan kan. Ook de uitstraling van de accessoires is verbeterd, door een beter en mooier design.

Doek, Garantie & Overig

Dit topproduct is één van de stevigste op de markt. Deze Lodestar rubberboot wordt geleverd met 5 jaar garantie. Lodestar heeft de naam en reputatie in de afgelopen decennia meer dan waar gemaakt. Er wordt gebruik gemaakt van ultra-dik 7-laags Mehler doek van Duitse kwaliteit. Het gewicht is zo beperkt mogelijk gehouden.

Specificaties
Vloer: TriMax met aluminium vloerplaten
Gewicht (kg): 150
Lengte (cm): 430
Breedte (cm): 200
⌀ Diameter Tubes (cm): 50
Max. lading (kg): 1100
Max. aantal personen: 10
Max. aantal pk: 50
Aantal luchtkamers: 4 + 1 + 2
Kleur: Lichtgrijs + Blauw
Binnenmaat (LxB in cm): 313 x 100
Pakmaat (cm): 142 x 75 x 40
Kortstaart/langstaart: Kortstaart
Lodestar Lodestar TriMAX 430 Rubberboot met aluminium vloerdelen
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Combideals
Complete set met Yamaha 9,9pk buitenboordmotor
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »