Yam Yam 275S rubberboot met houten vloerplaten
Yam 275S rubberboot met houten vloerplaten 999,- €1.125,00

Yam 275S rubberboot met houten vloerplaten

€1.125,00 €999,- €999,00
Niet op voorraad
 • Specialist in boten met elektrische buitenboordmotor
 • Echte winkel in Woerdense Verlaat
 • Vanaf €50,- gratis bezorgd
 • Bel of mail ons voor advies
 • 3-4 dagen levertijd
Informatie

Tijdelijke superactie! Kijk onderaan deze pagina voor de combinatiedeal met een Yamaha buitenboordmotor. Bij aankoop van een Yam met een Yamaha buitenboordmotor ontvangt u ook nog eens tijdelijk gratis een Yamaha buitenboordmotorslot ter waarde van €150,- 

De Yam 275S rubberboot is het populaire tussenmodel van Yamaha. Dit merk heeft een reputatie van topkwaliteit en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Deze kwaliteit wordt gewaarborgd door de 2-jarige garantie. De Yam 275S biedt vaarcomfort voor ongeveer 3 á 4 personen.

Voor watersporter en visser

De Yam kan een buitenboordmotor tot wel 9,9pk aan. Mede dankzij de opblaasbare kiel zorgt dit voor een zeer snelle boot die u gemakkelijk in plané trekt. De boot wordt het meest verkocht met een Yamaha 4pk buitenboordmotor.

Voor de rustigere watersporter of de visser is de Yam 275S uitermate geschikt in combinatie met een fluistermotor. Hierdoor heeft u niet het geluid, het continue bijtanken en de hoge onderhouds- en aanschafkosten van een benzinemotor. Met een elektromotor op een Yam 275S maakt u een zeer veilige, stille en prijsbewuste keuze. De Yam 275S maakt verder gebruik van 3 luchtkamers én een opblaasbare kiel. Mocht er dus onverhoopt een lek ontstaan in de boot, dan blijft deze rubberboot uitstekend drijven. Reparaties aan de rubberboot zijn overigens heel gemakkelijk zelf te doen met de meegeleverde plakset. Mocht het onverhoops gebeuren, dan kunt u natuurlijk ook altijd naar onze werkplaats voor een inspectie van de Yam.

De Yam 275S rubberboot heeft relatief grote tubes voor een boot in zijn klasse. Dit zorgt voor extra drijfvermogen en voor een stabielere rubberboot. De 275S is uitgerust met houten vloerdelen. Dit geeft meer stabiliteit dan bijvoorbeeld een opblaasvloer. Ook vissers vinden een harde vaste bodem vaak net prettiger. Een opblaasvloer heeft als grote voordeel dat de boot nog een stuk gemakkelijker in elkaar te zetten is (slechts alle luchtkamers volpompen). Bij de Yam 275S rubberboot met houten vloerdelen bent u iets meer tijd kwijt aan het opzetten (naar verloop van tijd wordt u hier handig in en kost het ongeveer een kwartier). Het pakket wordt nieuw in de verpakking geleverd inclusief peddels, voetpomp, draagtas, plakset, bank en houten vloerdelen.

Kortom: De Yam 275S rubberboot is een populaire Yam geschikt voor vele doeleinden. Het formaat wordt als zeer prettig ervaren. Net een slag groter dan de Yam 230b rubberboot geeft de boot meer ruimte. Handig als u de boot als gezinsboot gebruikt, of als u net wat meer vermogen achter de boot wilt hangen. Het materiaal is PVC van 0.9mm wat het vrijwel onmogelijk maakt om lek te gaan. Deze Yam maakt gebruik van de allerbeste materialen.

Aangeraden motor

Wij raden aan maximaal 10pk achter deze boot te hangen. Ideaal voor gebruik met fluistermotor set.

Yam 275S in het kort:

 • Ideaal voor watersport en het slepen van speelgoedattributen
 • Zeer gemakkelijk te bedienen en besturen
 • Robuuste slijtstrips rondom
 • Stevige bodems van hout of aluminium
 • Serieuze werkboot voor het ruwere werk
 • Doordachte, stijlvolle afwerking – de perfecte jachttender

Compleet geleverd

 • Reparatiekit
 • Luchtpomp
 • Zitbank
 • Peddels
 • Paktas
Specificaties
Vloer: Houten vloerdelen
Gewicht (kg): 48,6
Lengte (cm): 272
Breedte (cm): 158
⌀ Diameter Tubes (cm): 44
Max. lading (kg): 500
Max. aantal personen: 3 + 1 (volwassenen + kind)
Max. aantal pk: 7,3 kW / 9,9 pk
Aantal luchtkamers: 3 + 1
Max. gewicht motor (kg):
Kleur: Grijs
Binnenmaat (LxB in cm):
Pakmaat (cm): 110 cm x 57 cm x 30 cm
Kortstaart/langstaart: Kortstaart
Yam Yam 275S rubberboot met houten vloerplaten
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Combideals
Complete set met Yamaha 4pk buitenboordmotor
Complete set met Yamaha 5pk buitenboordmotor
Complete set met Yamaha 6pk buitenboordmotor
Complete set met Yamaha 8pk buitenboordmotor
Complete set met Yamaha 9,9pk buitenboordmotor