Yamaha Yamaha 20 PK 4-takt afstandsbediening
Yamaha 20 PK 4-takt afstandsbediening 4525,-

Yamaha 20 PK 4-takt afstandsbediening

€4525,- €4.525,00
Niet op voorraad
 • Specialist in boten met elektrische buitenboordmotor
 • Echte showroom in Warmond
 • Vanaf €50,- gratis bezorgd
 • Bel of mail ons voor advies
Informatie

De Yamaha 20 pk 4-takt injectie buitenboordmotor (Yamaha F20G) is de meest moderne 20pk. De geavanceerde technologie van Yamaha is nu nog compacter. Maak kennis met de nieuwste generatie F20. Er wordt niet vaak een buitenboordmotor geïntroduceerd die ver voorloopt in zijn klasse, maar de nieuwste generatie van de Yamaha F20 is zo'n motor.

Deze uitvoering van de Yamaha 20 pk is elektrisch gestart en klaar om op het stuursysteem van uw boot te worden aangesloten. 
Dit model is leverbaar in kort- en langstaart uitvoering met of zonder powertrim.
De motor wordt standaard kaal geleverd, u heeft een aantal producten nog nodig voor u kunt varen, deze items kunt u direct mee bestellen als dat nodig is; propeller, een afstandsbediening en eventueel een toerenteller en of snelheidsmeter. Als laatste heeft u een accu en de juiste lengte bedieningskabels voor het gas geven en schakelen van de motor nodig. Indien u dit nog nodig heeft kunnen we u daar zeker bij helpen.

De nieuwe Yamaha F20: Compact en licht van gewicht

Om ervoor te zorgen dat deze levendige en krachtige buitenboordmotor ook eenvoudig kan worden vervoerd, zijn alle technische kennis en ontwerpvaardigheden aangesproken waar Yamaha zo bekend om staat. Het verbazingwekkende resultaat is niet alleen licht van gewicht, maar ook een scala aan nieuwe en handige functies en opties, en een ongekende vermogen-gewichtsverhouding waar geen andere buitenboordmotor in zijn klasse aan kan tippen.

Vergelijkbaar met de Yamaha F25

De grotere F25 is de afgelopen jaren een van Yamaha's meest succesvolle buitenboordmotoren geweest. Hij heeft de harten gestolen van trouwe watersporters over de hele wereld met zijn betrouwbaarheid, zuinigheid en ongelooflijke gebruiksgemak. De nieuwste F20 heeft veel belangrijke technologieën die de F25 ook heeft en biedt daarnaast dezelfde capaciteiten en uitstraling aan een volledig nieuw publiek.De prestaties zijn niet alleen soepel en indrukwekkend, maar deze buitenboordmotor heeft ook een aantal doordachte functies die het leven op en naast het water plezieriger en relaxter maken. Hij is draagbaar en eenvoudig op te bergen. Niet alleen door het geringe gewicht, maar ook door het nieuwe ontwerp van de comfortabele draaggreep.

Onderhoud in een handomdraai

Het onderhoud is ook eenvoudig. Via een gemakkelijk toegankelijke slangaansluiting aan de onderkant van de motorkap kunt u eenvoudig zout en vuil uit het koelkanaal spoelen zonder de motor te starten. Dit is een snelle en eenvoudige manier om corrosie tegen te gaan en de levensduur en restwaarde van uw buitenboordmotor te vergroten.

Onbegrensde mogelijkheden

Het acculoze elektronische brandstofinjectiesysteem (EFI) zorgt voor gemakkelijk starten, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Voor het elektronisch inspuiten van de brandstof was vroeger een accu nodig maar nu alleen nog als u een elektrisch gestart model kiest. U kunt nu kiezen uit de opties elektrisch, handmatig of elektrisch/handmatig starten. U zult ook een veel soepelere vaarbeleving hebben dankzij de nieuwe motorophanging. En Power Tilt op een 20 pk buitenboordmotor? Natuurlijk! Dit is een van de vele kenmerkende opties die beschikbaar zijn op deze dynamische nieuwe F20. De praktische elektrisch startende modellen zijn ook volledig compatibel met Yamaha's geavanceerde digitale netwerksysteem. Dit systeem heeft duidelijke en stijlvolle meters die de gebruiker uitgebreide informatie geven over motor- en prestatiegegevens en een preciezer en relaxter gevoel van controle verschaffen.Een multifunctionele stuurhendel is een andere aantrekkelijke optie. Deze heeft een schakelhendel aan de voorzijde die goed binnen handbereik ligt en een grote, sterke draaigasgreep/stuurhendel voor comfortabel sturen en manoeuvreren. Het integrale VTS-systeem (variabele sleeptoerentalregeling) zorgt niet alleen voor een lager stationair toerental, maar geeft u ook de mogelijkheid het sleeptoerental in stappen van 50 tpm te regelen. Ideaal voor tijdens het vissen. Deze handige nieuwe functie is standaard voor modellen met stuurhendel en optioneel verkrijgbaar voor F20-modellen met afstandsbediening.

Onze nieuwste motorkap uit één stuk met stijlvolle graphics en slim ontworpen waterafvoerkanaal van de luchtinlaat maakt de nieuwste generatie F20 helemaal af. Hij voelt en oogt ontzettend robuust en dat is een van die dingen die Yamaha-eigenaren opvalt en aanspreekt.

Belangrijkste feiten:

 • Stationair toerental lager dan normaal met optionele VTS
 • Optionele VTS (variabele sleeptoerentalregeling)
 • Met één hendel verstelbare stuurfrictie (model met stuurhendel)
 • Compatibel met digitale netwerkmeters van Yamaha
 • Functie voor hoge prestaties - Power Tilt-optie
 • Krachtige dynamo voor extra startvermogen
 • Uit één stuk gefabriceerde nieuwe, robuuste en compacte motorkap
 • Opties voor handmatig, elektrisch of handmatig/elektrisch starten
 • Unieke en zuinige vermogen-gewichtsverhouding
 • Nieuw acculoos EFI systeem (bij elektrisch startend is een losse accu nodig) 
 • Exclusief Y-COP antidiefstalsysteem (optioneel)
 • Optionele multifunctionele stuurhendel
Specificaties
Gewicht (kg): F20GES: 56.0kg, F20GEL: 58.0kg, F20GEPS: 61.0kg, F20GEPL:63.0kg
Aanbevolen spiegelhoogte U = Ultra lang / X = Extra lang / L = lang / S = kort: S429 mm L:556mm
Motortype: 4-takt
Cilinderinhoud: 432cm³
Max. vermogen aan propelleras in middenbereik: 18.4 kW / 6,000 tpm
Max. toerental bij volgas: 5,000 - 6,000 tpm
Smeersysteem: Druksmering
Fuel Induction System: Elektrische brandstofinjectie
Ontstekingsysteem: CDI
Startsysteem: Electrisch / Handmatig, Manual (MH), Electric (E, EP)
Overbrengingsverhouding: 2.08 (2713)
Inhoud brandstoftank: Externe brandstoftank, 25liter
Besturing: Stuurhendel, Afstandsbediening
Trim- en tiltsysteem: Power Tilt (EP), Handbediende Tilt (MH, E + WH)
Dynamo / vermogen: 12V -16A
Yamaha Yamaha 20 PK 4-takt afstandsbediening
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »