Talamex Talamex TM 30 Fluistermotor complete set met 73Ah accu, accubak en acculader
Talamex TM 30 Fluistermotor complete set met 73Ah accu, accubak en acculader 352,-

Talamex TM 30 Fluistermotor complete set met 73Ah accu, accubak en acculader

€352,- €352,00
Niet op voorraad
  • Specialist in boten met elektrische buitenboordmotor
  • Echte showroom in Warmond
  • Vanaf €50,- gratis bezorgd
  • Bel of mail ons voor advies
  • 3-5 dagen levertijd
Informatie

Talamex TM 30 Fluistermotor set. Dit is een complete set met de lichte Talamex TM30 voor een kleine boot. We verkopen deze set veel bij een rubberboot of bijboot. Geleverd inclusief 73Ah vaar-accu, accubak en een acculader 10A. U heeft verder niets nodig om te kunnen varen. 

Complete elektrische vaarset

Deze 'budget' elektrisch varen set bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Talamex TM30 elektrische motor
  • Accu semi-tractie 73Ah
  • Accubak met spanband
  • Talamex Smart Acculader 10A

Talamex TM 30 Fluistermotor met 30 lbs

Talamex TM30 Fluistermotor is een degelijke elektromotor met een stuwkracht van 30lbs. Deze motor is geschikt voor kleinere boten zoals rubberboten en visbootjes. De schachtlengte is 76cm.

73Ah semi-tractie accu voor elektrisch varen

Onderhoudsvrije 73 Ah semi-tractie accu. Voor Talamex Fluistermotoren raden wij deze deep cycle/semi-tractie accu's aan. Dit type accu is volledig onderhoudsvrij en kan ongeveer 400 keer worden geladen en ontladen. Let op: De accu’s mogen maximaal tot 80% ontladen worden.

Talamex Automatische Acculader 10A 12/24V

10A Acculader van Talamex. Instelbaar 12V of 24V. Allround 10 ampère acculader voor het laden van diverse soorten accu's. Geschikt voor accu's: 12V & 24V loodzuur (WET, MF, AGM en GEL). Onder andere veelgebruikt voor accu's voor elektrische buitenboordmotoren.

Accubak met spanband

Simpele accubak om de accu droog en veilig te houden. Met luchtgaten en spanband. Gemakkelijk op te tillen door de grijppunten aan de zijkant.

Klantvraag over de TM30 Fluistermotor met Accu

Vraag: Talamex TM Fluistermotor op Alumacraft, voldoende kracht?

Ik zie bij jullie op de website deze: Talamex TM 30 Elektrische Buitenboordmotor set met accu. Nu vaar ik met een alumacraft van 4.20 en een bbm 5pk. Nu wil ik deze elektrische motor erbij hangen. Is dat genoeg voor mijn boot? Ik wil met de elek. motor in ondiep water varen.

Antwoord

De boot zal wel vooruit gaan maar zal minder goed bestuurbaar zijn. Ik zou iets meer stuwkracht aanraden. Denk aan minimaal 40 lbs. We hebben hiervoor een Talamex set met 40 lbs of een met 48 lbs.

Als de motor vooral voor korte stukjes is, zijn dit prima motoren. Als u voornemens bent om langere tijd achter elkaar te gaan varen (meerdere uren) zou ik u een Minn Kota Endura Max set aanraden. Deze motoren zijn wel wat duurder maar zullen langer meegaan en branden niet door bij langdurig varen. Door de traploze versnellingsbak is het ook een stuk aangenamer schakelen.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »