Complete Elektrisch Varen Sets: Elektromotor, Accu, Acculader en meer

39
Complete elektrische vaarsets met motor, accu(pakket), lader, bak en bekabeling. Zowel Fluistermotoren (12v) als Elektrische Buitenboordmotoren (24V).
Lees meer
Sorteren op:

De ePropulsion Spirit 1.0 Plus is het nieuwste model van de ePropulsion. De capaciteit van de geintregeerde accu is met 25% toegenomen!

Lees meer
Bestseller
Torqeedo Travel 1103

De Torqeedo Travel 1103, een zeer stille maar krachtige elektrische buitenboordmotor met ingebouwde accu. Vergelijkbaar met een 4Pk in stuwkracht en een 3Pk in snelheid.

Lees meer
Prijsdaling
Minn Kota Endura 34 lbs Fluistermotor Set

Betaalbare fluistermotor set. Inclusief een echte Minn Kota Endura C2 34 lbs fluistermotor, een 73Ah vaar-accu, een slimme acculader en een simpele accubak.

Lees meer

Elektrisch varen set Minn Kota Endura Max 55 met een Rebelcell 12.50 AV Outdoorbox lithium accu van slechts 5 kg. Bij de set wordt verder een speciale Rebelcell lithium acculader, ingebouwde thermische zekeringen 10A/60A en sigarettenaansteker USB plug

Lees meer
Bestseller
Talamex TM 66  complete set met accu, accubak en lader

Zeer krachtige fluistermotor van Talamex. Ideaal voor boten tot 2200 kg. Werkt op 12V. Geleverd inclusief accu en toebehoren.

Lees meer

Complete elektrische fluistermotorset. Duitse fluistermotor van het merk Rhino, met 68 lbs. De motor werkt op 12 volt en wordt geleverd met een 105Ah semi-tractie accu en een 10A lader. Tenslotte zit er een Talamex accubak bij met ingebouwde zekering en 2

Lees meer

Middenklasser elektromotor van Talamex. De Talamex TM48 heeft 48lbs stuwkracht. Krachtig genoeg voor bijvoorbeeld een sloepje, zeilboot of rubberboot. Dit is de complete set inclusief accu, lader, accubak en motor.

Lees meer

Rhino VX 54 fluistermotor compleet met accu, lader en accubak. Deze set is vaarklaar. Dit is een fluistermotor met stappenschakelaar en zeer geschikt voor vissen of kleine stukken varen

Lees meer

Met 34 lbs is dit een goede motor voor kleine bootjes, zoals rubberboten. Deze motor wordt regelmatig gebruikt voor het karpervissen.

Lees meer

Compleet en vaarklaar geleverde "plug-and-play" elektrische vaarset van Talamex. Deze set heeft 30lbs en is zeer geschikt voor kleinere boten.

Lees meer

Talamex TM40 is het 40 lbs model elektrische buitenboordmotor van Talamex. Compleet en vaarklaar geleverde "plug-and-play" elektrische vaarset.

Lees meer

Elektrische buitenboordmotor set van Talamex compleet en vaarklaar geleverd inclusief 58 lbs elektromotor, 105 Ah accu, accubak met accu-indicator en ingebouwde zekering én acculader.

Lees meer

Fluistermotor sets (12V)

Fluistermotoren hebben altijd een externe accu nodig. Dit kan een loodaccu zijn. Loodaccu's zijn relatief goedkoop en hebben een lange levensduur. Het nadeel is het vrij hoge gewicht. Tegenwoordig worden er ook steeds meer elektrisch varen sets met lithium accu's verkocht. Een lithium accu is namelijk 80% lichter dan een loodaccu. Als u heeft gekozen voor een lithium accu is het wel van belang om een fluistermotor van hoge kwaliteit te kiezen. Minn Kota is het nummer één merk fluistermotoren.

Elektrische buitenboordmotor sets (24V)

Naast fluistermotoren om rustig te varen, verkopen wij ook complete elektrische buitenboordmotoren die vaarklaar zijn. De kleinere modellen (2-4 pk) hebben een ingebouwde lithium accu. Een voorbeeld hiervan is de Torqeedo Travel. Nog zwaardere elektrische buitenboordmotoren worden geleverd met een extern accupakket, inclusief lader en alle andere toebehoren.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »