Minn Kota Minn Kota Endura 34 lbs Fluistermotor Set
Minn Kota Endura 34 lbs Fluistermotor Set 340,-

Minn Kota Endura 34 lbs Fluistermotor Set

Superdeal
€340,- €340,00
Niet op voorraad
  • Specialist in boten met elektrische buitenboordmotor
  • Echte winkel in Woerdense Verlaat
  • Vanaf €50,- gratis bezorgd
  • Kosteloos retourneren
  • 1-2 dagen levertijd
  • Klantenservice vanaf 09:00 to 18:00
Informatie

Complete elektrisch varen set die vaarklaar wordt geleverd. Deze set bestaat uit een Minn Kota Endura C2 34 lbs fluistermotor, een 80Ah accu, een 10A 'slimme' acculader en een kleine accubak.

Prestaties Fluistermotor set Minn Kota Endura 34 met 80Ah accu

De precieze prestaties hangen af van uw boot, de vaaromstandigheden, het weer en uw vaargedrag. Als u op normaal tempo vaart zult u met deze set goed drie uur kunnen varen. Als u veel volgas gaat zal dit minder zijn. Als u zeer rustig vaart kunt u gemakkelijk een hele middag met deze set varen.

Verder zult u met deze set maximaal 6.5 km/u varen. Dat is op het water een hele redelijke snelheid. Als u wel een redelijke snelheid wilt, maar niet een al te hoog verbruik, dan kunt u het beste op ongeveer 70% van het vermogen varen.

Hoe lang duurt het laden?

Een loodaccu vaart u nooit helemaal leeg. U dient ongeveer 25/30% over te houden. De Minn Kota Endura C2 34 is een hele zuinige motor waardoor u niet snel in de gevarenzone komt. Als u de accu netjes tot maximaal 25/30% ontlaadt, laadt u de accu met de meegeleverde 10A lader op in ongeveer 6 uur. Na het volladen schakelt de acculader automatisch over op de druppelladerstand. In de winter of wanneer u de accu lange tijd niet gebruikt, kunt kunt de accu ook aan deze stand leggen.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review