Rhino Rhino VX34 Fluistermotor complete set met 105Ah accu, accubak en acculader
Rhino VX34 Fluistermotor complete set met 105Ah accu, accubak en acculader 460,-

Rhino VX34 Fluistermotor complete set met 105Ah accu, accubak en acculader

€460,- €460,00
Niet op voorraad
  • Specialist in boten met elektrische buitenboordmotor
  • Echte showroom in Warmond
  • Vanaf €50,- gratis bezorgd
  • Bel of mail ons voor advies
  • 3-5 dagen levertijd
Informatie

Rhino VX 34 fluistermotor compleet geleverd met 105Ah semi-tractie accu voor uren vaarplezier. De accu wordt in ongeveer 7 uur opgeladen met de 10A slimme acculader. U plaatst de accubak in de handige accubak met ingebouwde zekering. Hierin zitten ook twee 12v uitgangen ingebouwd. Handig om bijvoorbeeld uw telefoon op te laden of andere apparatuur aan aan te sluiten. D Rhino VX-serie is de uitdager van de Minn Kota Endura C2 34 lbs, de Haswing Osapian en de Talamex TM serie. De Rhino bevindt zicht ergens tussen de Minn Kota en de Haswing wanneer het op kwaliteit aankomt. Deze Duitse motor wordt in deze complete set geleverd met accu, lader en bijpassende accubak met ingebouwde zekering.

Rhino VX 34 fluistermotor

De Rhino VX 34 is een lichte fluistermotor van nog geen 7 kg! Een geweldige fluistermotor met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Een goed alternatief voor Haswing Osapian en Minn Kota Endura C2 fluistermotoren.

Accu semi-tractie 105Ah 

Accu semi-tractie deepcycling 105 Ah. Ideaal voor gebruik met elektrische buitenboordmotor. Zeer duurzaam (ruim 400 laadbeurten levensduur) en onderhoudsvrij. De accu hoeft dus nooit te worden bijgevuld. Let op: ontlaad deze accu niet verder dan 20%.

Talamex Powered 60A accubak met circuit onderbreker

Accubak met ingebouwde circuit-onderbreker (zekering). Zeer geschikt voor een 105Ah semi-tractie accu. De accubak wordt geleverd met een spanband om de bak te sluiten. Door het stevige handvat kunt u de accubak met één hand optillen. Deze Talamex Powered accubak heeft twee 12 volt stopcontacten die u bijvoorbeeld kunt gebruiken om accessoires te laden. Ook voorzien van een accu-indicator.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »