Minn Kota Minn Kota Endura Max 50 complete set met 105Ah accu, accubak en acculader
Minn Kota Endura Max 50 complete set met 105Ah accu, accubak en acculader 700,-

Minn Kota Endura Max 50 complete set met 105Ah accu, accubak en acculader

€700,- €700,00
Op voorraad
  • Specialist in boten met elektrische buitenboordmotor
  • Echte showroom in Warmond
  • Vanaf €50,- gratis bezorgd
  • Bel of mail ons voor advies
  • 1-2 dagen levertijd
Informatie

De Minn Kota Endura Max 50 lbs in een complete vaarset met 105Ah accu, een 10A slimme lader en een accubak met ingebouwde zekering. De Minn Kota Endura Max 50 is de op één na krachtigste motor uit de Endura Max serie. Ook is het de zuinigste fluistermotor in zijn klasse. Hierdoor kunt u op één meegeleverde 105Ah accu uren achter elkaar varen. Zowel door recreanten als door vissers wordt deze motor geroemd om de uitstekende prestaties.

Minn Kota Endura Max 50 complete set bestaande uit:

  • Minn Kota Endura Max 50 lbs fluistermotor. Een extra zuinige elektromotor die gebruik maakt van de unieke Maximizer technologie. Hierdoor heeft u een veel langere vaartijd dan een reguliere fluistermotor.
  • Een 105Ah semi-tractie VMF accu. Dit is de nummer één verkochte accu voor elektrisch varen. Een lange levensduur, onverwoestbare behuizing, uitstekende prestaties en de beste prijs-kwaliteit verhouding.
  • Een 10A Talamex Slimme Acculader. Hiermee laadt u de accu in ongeveer 7 uur helemaal vol. Lader met meerdere standen en een druppelladerstand.
  • Een geavanceerde accubak met schroefdraden waardoor u de accu nooit meer uit de accubak hoeft te halen. Laden gaat aan de accubak. Ook zit er een accu-indicator op en een ingebouwde circuitonderbreker. Hiermee voorkomt u dat de motor kan doorbranden.

Waarom een Minn Kota Endura MAX?

Digital Maximizer; Vaar tot 5 x langer

In plaats van één constante stroom worden pulsen stroom naar de motor gestuurd, die toenemen naar mate er meer “gas” gegeven wordt. Alleen bij volle kracht wordt één constante maximale stroom afgenomen. Digital Maximizer™ werkt altijd in combinatie met een traploze snelheidsregeling vooruit en achteruit. Op vele Minn Kota modellen wordt Digital Maximizer™ standaard geleverd, maar niet op allen. Daar wordt een 5 standen vooruit en 3 standen achteruit schakeling toegepast.

Onverwoestbare composieten schacht

Levenslange garantie. De composiet schachten van alle Minn Kota motoren zijn stuk voor stuk sterker dan staal. Vrijwel onverwoestbaar en buigen door en weer terug na het raken van de grond. Geen torsie, geen breuken, geen roest, geen corrosie mogelijk. Gegarandeerd.

Weedless Wedge 2

Alleen een Minn Kota schroef kan wier en waterplanten aan de kant duwen. Voor meer stuwkracht en minder accugebruik. Uitgevoerd met naar achteren geveegde, vlamvormige bladen.

Stille Motoren

Niets loopt koeler en stiller dan een Minn Kota. De extra grote windingen en ankers voeren de warmte makkelijk af, dat leidt tot koeler draaien, verlengde accutijd en langere levensduur van de elektromotor. Het unieke lagersysteem vermindert frictie en geluid.

Specificaties
Meegeleverd in het pakket: Minn Kota Endura Max 50 fluistermotor + 105Ah semi-tractie loodzuuraccu + Talamex Smart Acculader 10A + Talamex Powered 60A accubak
Motor type: Minn Kota Endura Max 50 fluistermotor met traploze/digitale snelheidsregeling
Accu type: VMF 105Ah semi-tractie loodzuuraccu
Lader type: Talamex Smart Acculader 10A
Gewicht motor: 12 kg
Gewicht accu: 26,7 kg
Capaciteit accu (Ah): 105
Laadtijd: +/- 7 á 8 uur
Schatting vaarduur (zeer afhankelijk van het vaargedrag, de boot en de omstandigheden. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend): ca. 2-5 uur
Geschikt voor zout water: Nee
Geschikt voor: Boten tot maximaal 900-1000 kg en tot +/- 6 meter.
Minn Kota Minn Kota Endura Max 50 complete set met 105Ah accu, accubak en acculader
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »