Minn Kota Minn Kota Endura Max 50 complete set met Rebelcell 12.50 AV Outdoorbox en acculader 10A
Minn Kota Endura Max 50 complete set met Rebelcell 12.50 AV Outdoorbox en acculader 10A 1135,-

Minn Kota Endura Max 50 complete set met Rebelcell 12.50 AV Outdoorbox en acculader 10A

€1135,- €1.135,00
Op voorraad
  • Specialist in boten met elektrische buitenboordmotor
  • Echte showroom in Warmond
  • Vanaf €50,- gratis bezorgd
  • Bel of mail ons voor advies
  • 1-2 dagen levertijd
Informatie

High-end fluistermotor set. De Endura Max 50 is een van de krachtigste en meest efficiënte fluistermotoren. De Endura Max is een traploze motor wat een groot voordeel is ten opzichte van reguliere fluistermotoren. Door deze techniek schakelt u traploos en kunt u uw gewenste snelheid veel beter instellen. De set bevat verder een Rebelcell 12.50 AV Outdoorbox lithium accu. Dit is een lichtgewicht accu van slechts 5 kg. Dit is minder dan 20% (!) van het gewicht van een vergelijkbare loodaccu. Met de meegeleverde lader laadt u de volledige lege accu in ongeveer 5-6 uur weer helemaal vol. Tenslotte zorgt de accubak voor bescherming van uw accu.

Vaartijd Minn Kota Endura Max 50 met Rebelcell 12.50 AV Outdoorbox accu

De vaartijd hangt sterk af van uw eigen vaargedrag, de weersomstandigheden, stroming etc. De volgende vaartijden met een Minn Kota Endura Max 50 met een Rebelcell 12.50 AV Outdoorbox lithium accu zijn een indicatie:

De accu vervangt qua vaartijd een lood-accupakket van 105Ah: indicatieve vaartijd: 2-5 uur. Als u de motor niet continu heeft draaien, maar gebruikt voor vissen betekent dit ongeveer één volle visdag.

Over de Rebelcell 12.50 AV Outdoorbox lithium ion accu

Compact en licht van gewicht: de accu weegt slechts 5.0 kg. Het compacte apparaat levert topprestaties. In tegenstelling tot een conventionele loodaccu levert de Rebelcell lithium accu hoge stuwkracht, zelfs als de accu bijna leeg is. Verder hoeft u niet belang te zijn dat u de accu te diep ontlaadt. Het Battery Management System (BMS) zorgt dat u de accu nooit te diep kunt ontladen. De ingebouwde accu-indicator op een LED-scherm geeft een zeer accurate weergave van uw accuniveau. Dankzij de ingebouwde thermische zekeringen voor zowel de sigarettenaansteker plug (10A) als voor de fluistermotor (60A) zijn uw apparaten optimaal beschermt tegen overbelasting. De levensduur is gemiddeld zo'n 10 jaar.

 

Componenten in deze fluistermotor set

Deze complete set Minn Kota Endura Max 50 lbs bestaat uit:

  • De Minn Kota Endura Max 50 lbs met blauwe ANEN connector, de meest verkochte fluistermotor. De traploze snelheidsregeling van de Endura Max zorgt voor een nauwkeuriger snelheidsregeling. Verder wordt gebruik gemaakt van de Minn Kota Digital Maximizer voor tot 5 keer meer vaartijd.
  • Rebelcell Outdoorbox 12.50 AV, blauwe ANEN connector, sigarettenplug USB-lader en 10A/60A thermische zekeringen (10A sigarettenplug en 60A Elektromotor). Levensduur tot 10 seizoenen.
  • Rebelcell acculader 12.6V10A li-ion

 

De set wordt vaarklaar aan u geleverd.

Specificaties
Meegeleverd in het pakket: Minn Kota Endura Max 50 (91cm lengte) fluistermotor, Rebelcell 12.50 AV Outdoorbox lithium accu. Rebelcell Acculader 12.6V10A
Motor type: Minn Kota Endura MAX 50 (91 cm)
Accu type: Rebelcell 12.50 AV Outdoorbox li-ion accu
Lader type: Rebelcell Acculader 12.6V10A Li-ion voor Rebelcell Outdoorbox
Gewicht motor: 12 kg
Gewicht accu: 5 kg
Capaciteit accu (Ah): 50Ah lithium (vergelijkbaar met een 105Ah loodaccu)
Laadtijd: Circa 6 uur
Schatting vaarduur (zeer afhankelijk van het vaargedrag, de boot en de omstandigheden. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend): Gemiddelde vaarduur (afwisselend tussen 40 en 70% vermogen) ligt rond de 2.5-4.5 uur. Met rustiger varen kan dit worden verlengd. Vaarduur bij continu volgas is +/- 1 uur.
Geschikt voor zout water: Nee
Geschikt voor: Boten tot maximaal 900-1000 kg en tot +/- 6 meter.
Minn Kota Minn Kota Endura Max 50 complete set met Rebelcell 12.50 AV Outdoorbox en acculader 10A
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »