Haswing fluistermotoren en elektrische buitenboordmotoren

7
Haswing is een Chinees merk elektrische buitenboordmotoren, fluistermotoren en boegmotoren. De motoren staan bekend om hun gunstige prijs-kwaliteitverhouding. De Osapian en Protruar series worden het meeste verkocht.
Lees meer
Sorteren op:
Prijsdaling
Haswing Osapian 40 Fluistermotor

De Haswing Osapian 40 is het 40lbs model in de fluistermotor serie van Haswing.

Lees meer
€239,- €215,-

Haswing Osapian 55 lbs fluistermotor. De motor werkt op 12 volt en heeft voldoende aan een 105Ah accu (lood).

Lees meer

Haswing Protruar 1 pk is een lichtgewicht 12 volt elektrische buitenboordmotor. De motor werkt traploos, dus zonder stappenschakelaar. Dit maakt de motor prettiger om te bedienen en minder gevoelig.

Lees meer
Aanbieding
Haswing Protruar 2.0

Haswing Protruar 2PK is een handbestuurde Elektrische Buitenboordmotor vergelijkbaar met een 2pk benzinemotor. De motor werkt op 24 volt. Geadviseerd wordt 2x een 105ah semi-tractie accu.

Lees meer
€449,- €350,-
Prijsdaling
Haswing Protruar 3.0 Elektrische Buitenboordmotor

De Haswing Protruar 3.0 elektrische buitenboordmotor is de nieuwe krachtigere motor in de Protruar serie. De motor wordt op 24 volt en werkt daarom met twee 12 volt 105Ah semi-tracties of één 24 volt motor (lood of lithium). De motor is zeer licht, ondank

Lees meer
€649,- €599,-

De Haswing Protruar 4.0 elektrische buitenboordmotor heeft 1800 W en 130lbs stuwkracht. Hiermee is het één van de krachtigste motoren op 24 volt. Ondanks deze kracht weegt de Protruar nog geen 13 kg. In combinatie met twee 12V loodaccu's of een lithium ac

Lees meer
€799,-

Hoewel het merk in Nederland minder groot is dan bijvoorbeeld Minn Kota, is het wereldwijd een gerenommeerde en betrouwbare producent van elektrische vaarproducten. Het productaanbod van Haswing elektrische motoren is erg breed. Hiermee bedient Haswing Marine zowel de sportvisser als de recreant. Op Haswing artikelen zit 2 jaar garantie. Er zijn diverse series beschikbaar:

Osapian fluistermotoren

Haswing Osapian is de lijn fluistermotoren van Haswing. De serie bestaat uit fluistermotoren tot 55 lbs. Ideaal om te vissen of als voortstuwing op een bijboot of rubberboot. Alle modellen hebben een stappenschakelaar met 5 standen vooruit en 3 achteruit. De Haswing Osapian motoren zijn vergeleken met de concurrentie bijzonder licht. De Osapian, 30, 40, 55 en 55s zijn 12 volt motoren. Speciaal voor boten met een lage spiegel (bijvoorbeeld rubberboten) is de Osapian 55 S ontwikkeld. Deze heeft een wat kortere schacht (staart). De Osapian modellen zijn zowel los verkrijgbaar als in een complete set met accu, accubak en acculader. Een groot voordeel van de Osapian modellen is dat ze een verstelbare kop hebben. Wij voorzien u graag van advies over de juiste motor. Bekijk onze adviespagina of neem vrijblijvend contact met ons op.

Protruar elektrische buitenboordmotor

De Protruar serie elektrische buitenboordmotoren is een serieuze competitie voor de kleine benzinemotor. Er zijn momenteel vijf uitvoeringen van 600W tot 2.5kW. De protruar 1.0 (600W) werkt op 12 Volt, terwijl de Protruar 2.0, 3.0, 4.0 en 5.0 allemaal op 24 Volt werken. De motoren in deze serie werken allemaal met een traploze snelheidsregelaar. Ook hebben ze allemaal een verstelbare hendel of een verstelbare kop.

Cayman boegmotoren

De Cayman serie, de B55 en B80, bestaat uit boegmotoren die veel gebruikt worden door de sportvisser. Een stap verder gaat de Cayman Pro voor de echte professionele sportvisser.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »