Torqeedo elektrische buitenboordmotoren en toebehoren

60
Torqeedo is het bekendste elektrische buitenboordmotor merk. Sinds 2005 brengt deze Duitse producent een complete lijn elektrische aandrijvingen op de markt, met vermogens van 1 tot 80 PK.
Lees meer
Sorteer op:
Laatste exemplaar

Torqeedo motoren kenmerken zich door hun hoge efficiëntie en superieure kwaliteit. Als een van de weinige merken zijn ze een serieuze concurrent voor (zwaardere) verbrandingsmotoren. De Ultralight serie is een lichte elektromotor speciaal ontwikkeld voor Kayaks. De Travel serie (1,5 - 4pk) is een elektrische buitenboordmotor met een geïntegreerde lithium accu: ideaal voor bijboten en kleine bootjes. De Cruise serie (5 - 20pk) is het alternatief voor zwaardere benzinemotoren. Deze motor is ideaal voor de aandrijving van bijvoorbeeld uw sloep. De Deep Blue motoren (40 - 80pk) zijn de meeste krachtige elektrische motoren die in de watersport verkrijgbaar zijn.

Ultralight Kayak motor

De Ultralight 403 is ideale elektromotor speciaal gemaakt voor kayaks, kano's en zeer kleine en lichte boten. Er zijn diverse uitvoeringen beschikbaar.

Travel

De meest populaire motoren zijn de Travel 503, 1003, 1003C en 1103C. Deze zijn allen geschikt voor kleine motorboten, bijboten en zeilboten, als alternatief voor benzinemotoren tot 4 PK. De lichtgewicht lithium accu is geïntegreerd in de motor en verwisselbaar met een reserve accu. Nieuw is de Travel 1103C. Deze is stiller en heeft 10% meer power.

Cruise

Als echt alternatief voor de krachtigere buitenboordmotor is er de Torqueedo Cruise. De Cruise 2.0, 4.0 en 10.0 buitenboordmotoren vervangen qua stuwkracht motoren tot respectievelijk 6, 10 en 25 PK. Alle motoren zijn te leveren ook met afstandsbediening, de Cruise 2.0 en 4.0 ook met knuppel. Alle Cruise motoren range kunnen worden gecombineerd met een 24 volt (voor de Cruise 2.0) of 48 Volt accupakket (voor de Cruise 4.0 en 10.0) in de boot. Daarvoor kunnen loodaccu’s worden gebruikt, of de veel lichtere en waterdichte Torqeedo Power 26-104 lithium accu’s.

Deep Blue

Het echte grote werk: motoren van 40 en 80 PK. Deze zijn leverbaar als outboard, inboard of als saildrive. De motoren worden geleverd als een compleet, plug & play systeem. Daarin zitten de lithium accu’s, een boordcomputer met touchscreen display, de gashendel en complete bekabeling bij in.