Torqeedo elektrische buitenboordmotoren en toebehoren

59
Torqeedo is het topmerk in elektrische buitenboordmotoren. Sinds 2005 brengt Torqeedo een complete lijn elektrische aandrijvingen op de markt, met vermogens van 0,5 tot 50 kW, ofwel 1 tot 80 PK. De motoren worden gekenmerkt het innovatieve ontwerp.
Lees meer
Sorteer op:

Lees hieronder meer over de diverse series:

Ultralight Kayak motor

De Ultralight 403 is ideale elektromotor speciaal gemaakt voor kayaks, kano's en zeer kleine en lichte boten.

Travel

De meest populaire motoren van Torqeedo zijn de Travel 503, 1003 en 1003C. Deze zijn allen geschikt voor kleine motorboten, bijboten en zeilboten, als alternatief voor benzinemotoren tot 4 PK. De lichtgewicht lithium accu is geïntegreerd in de motor en verwisselbaar met een reserve accu. Nieuw is de Travel 1003 C, voorzien van een lithium accu met 70 % meer actieradius.

Cruise

Als echt alternatief voor de krachtigere buitenboordmotor is er de Torqeedo Cruise. De Cruise 2.0, 4.0 en 10.0 buitenboordmotoren vervangen qua stuwkracht motoren tot respectievelijk 6, 10 en 25 PK. Alle motoren zijn te leveren ook met afstandsbediening, de Cruise 2.0 en 4.0 ook met knuppel. Alle Cruise motoren range kunnen worden gecombineerd met een 24 volt (voor de Cruise 2.0) of 48 Volt accupakket (voor de Cruise 4.0 en 10.0) in de boot. Daarvoor kunnen loodaccu’s worden gebruikt, of de veel lichtere en waterdichte Torqeedo Power 26-104 lithium accu’s.

Deep Blue

Het echte grote werk: motoren van 40 en 80 PK. Deze zijn leverbaar als outboard, inboard of als saildrive. De motoren worden geleverd als een compleet, plug & play systeem. Daarin zitten de lithium accu’s, een boordcomputer met touchscreen display, de gashendel en complete bekabeling bij in.