De Torqeedo Travel 1103C: Stil en krachtig

 • Geplaatst op
 • 1
De Torqeedo Travel 1103C: Stil en krachtig

Begin dit jaar heeft Torqeedo zijn nieuwste Travel geïntroduceerd: De Torqeedo Travel 1103C.

Deze Travel is de opvolger van de Torqeedo Travel 1003C. Naast dat deze motor 10% meer vermogen heeft, is hij vrijwel geruisloos. Hij produceert slechts 33 decibel. Het technische verhaal hierachter is dat er geen tandwieloverbrenging in zit maar dat er gekozen is voor een directe overbrenging.

Dat heeft nog een ander bijkomend voordeel: hij reageert direct op de gashendel. Er zit dus geen vertraging op het schakelen of het geven van gas.

De 1103 is heeft ook een stevige aluminium behuizing met geïntegreerde skeg om de schroef te beschermen. Dit in combinatie met het verbeterde bracket maakt hem extra robuust.

De motor weegt nog steeds slechts 17.3 kg voor een kortstaart en 17,7 kg voor een langstaart.

De motor is standaard uitgerust met een 915Wh accu. Uiteraard wordt hij compleet geleverd met magneetsleutel, accu, acculader en USB-adapter.

Gedurende de maand april hebben wij enkele leuke acties bij de Travel 1103. Bekijk hier de specificaties, prestaties en aprilacties van de Torqeedo 1103C. Boot4 heeft de motor inmiddels ruim op voorraad en hij is te bezichtigen bij ons in de showroom. 

Reacties

 1. Thomas Jaques Thomas Jaques

  Goedendag,
  Deze motor kost 2250 euro (kortstaart) en 2300 euro voor de langstaart versie. U kunt altijd even langskomen zodat wij kunnen kijken of we uw rubberboot kunnen inruilen.

  Vriendelijke groet,
  Thomas

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »