Elektrisch Proefvaren op de HISWA te Water

  • Geplaatst op
  • Geplaatst in hiswa
  • 0
Elektrisch Proefvaren op de HISWA te Water

Bezoek Boot4 op stand B22 op de HISWA te Water van 4 t/m 8 september voor een elektrische proefvaart met een Zodiac RIB bijboot en een Torqeedo Travel elektrische buitenboordmotor.

 
De Stille Boot brengt in het kader van haar 15 -jarig bestaan in samenwerking met de HISWA te water het elektrisch varen extra onder de aandacht. Bezoekers van deze beurs kunnen elektrisch proefvaren in een boot naar keuze! Boot4 is aanwezig op de stand van De Stille Boot met een Zodiac RIB bijboot met Torqeedo elektrische buitenboordmotor.
 
In de afgelopen 15 jaar werd elektrisch varen steeds normaler, maar …het is nog niet de norm. Al gaat het daar wel naartoe, zo is de verwachting. Om bezoekers hiermee kennis te laten maken wordt midden op de HISWA te water een drijvend paviljoen gerealiseerd, met daaromheen 8 verschillende elektrisch aangedreven boten. Daaronder sloepen en motorboten van Isloep, ZuidWesterSloep, Rand, Oud Huijzer en Whaly, zeilboten van Saffier en Pointer, en een Zodiac bijboot met Torqeedo Travel 1103C van Boot4
 
Geïnteresseerde bezoekers kunnen zich melden op dit paviljoen (stand B22) en een boot kiezen om mee te varen. Bovendien is daar alle informatie te vinden over elektrisch varen. Er zijn genoeg productvoorbeelden te zien, zoals Torqeedo en WaterWorld elektrische aandrijvingen, bijbehorende accupakketten en laders, Simarine en Sentinel monitoring systemen, Solbian flexibele zonnepanelen en Genasun solar laders.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »