Fun Yak Kunststof Boten

0
Helaas zijn de Fun Yak boten voor seizoen 2022 niet beschikbaar. Indien u een alternatief zoekt kunt u uiteraard contact met ons opnemen.
Lees meer
Sorteren op:
Geen producten gevonden...

Fun Yak Tenders

De Tenders zijn de kleinste bootjes uit de Fun Yak familie. Dit zijn leuke bootjes voor de kinderen. Ze worden verder vaak verkocht als bijboot of als bootje om de kade of een schip schoon te maken of te repareren. Tot ongeveer 2.5 meter en geschikt voor maximaal 2-3 personen. De volgende modellen behoren tot de Tender-serie: Fun Yak Sunny, Coralline, Palourde en Boxer.

Fun Yak Dinghies

De Dinghies van Fun Yak zijn perfect om mee te vissen. Deze boten hebben allerlei leuke extra's om het voor de visser nog aangenamer te maken. In diverse afmetingen beschikbaar van 1.80 tot 4.40 meter. Naast vissen zijn deze boten ook geschikt als recreatieboten om dagtochten mee te maken. De modellen in deze serie worden simpelweg aangeduid met een nummer. Dus: Funyak 180 - 440.

Fun Yak Werkboten

Al decennia zijn deze werkboten een begrip op het water. Een ideale koop als u op zoek bent naar een duurzame boot die wel tegen een stootje kan. Ze worden veel gebruikt door jachthavens, zeilscholen en zelfs door de brandweer. Modellen uit de Fun Yak werkboot-serie zijn de Sécu 12, 13, 15 en 18. Hiermee beslaat deze serie een range van 360 cm tot 540 cm. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »