Zodiac

21
Op zoek naar een Zodiac rubberboot? Wij kunnen iedere rubberboot of RIB van het merk Zodiac leveren. Staat het model wat u wil echter nog niet aangeboden op in de webwinkel? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen ieder model leveren.
Lees meer
Sorteren op:
Prijsdaling

Zodiac is het oudste en, zonder enige twijfel, het allerbekendste rubberboot merk ter wereld. En met een hele goede reden. Al jarenlang maakt Zodiac rubberboten van superieure kwaliteit. Daarnaast zien de boten er ook bijzonder mooi uit. Zodiac heeft een breed aanbod aan rubberboten. Er zijn naast de verschillende RIBs, drie series rubberboten. De Cadet serie, de Futura serie en de Classic serie.

Hoe een Zodiac wordt gemaakt

Over de Cadet serie van Zodiac

De Cadet serie staat ook wel bekend als de tender serie van zodiac. Dit komt omdat het ideale bijboten zijn. Deze boten zijn makkelijk en klein op te bergen. De boten worden echter ook veel gebruikt als plezierboot. Het drijfvermogen van de tubes zorgt voor zeer goede stabiliteit. CADET’s hebben een uitstekende levensduur. Hiernaast garanderen ze een hoge mate van veiligheid voor hun eigenaars. Dit komt door de sluiting van de gelaste en de gelijmde overlapping. De Cadet serie biedt verschillende mogelijkheden met betrekking tot de vloer. Zo heb je de Roll-up boten met lattenbodem. Deze boten zijn zeer snel in en uit elkaar gehaald, maar bieden iets mindere vaareigenschappen. De Aero boten hebben een opblaasbare vloer. Hierdoor zet je de boot alsnog redelijk snel in elkaar en heb je betere vaareigenschappen dan de roll-up boten. De Alu serie daarentegen zet je iets minder snel in elkaar, maar deze boten bieden het meeste comfort en de allerbeste vaareigenschappen. Iedere Zodiac rubberboot bieden wij ook aan in een set met buitenboordmotor. Staat uw combinatie er niet bij? Laat het ons weten, dan maken wij een offerte op maat.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »