Zodiac Zodiac Cadet 270 Aero rubberboot met Airdeck
Zodiac Cadet 270 Aero rubberboot met Airdeck 1395,-

Zodiac Cadet 270 Aero rubberboot met Airdeck

€1395,- €1.395,00
Niet op voorraad
Informatie

Zodiac Cadet 270 Aero

De Zodiac Cadet 270 Aero van topmerk Zodiac is 270 cm lang en 153 cm breed. Er kan met een 6pk kortstaart  achter worden gevaren. Het maximale gewicht van de motor is 27kg. De boot heeft een opblaasbare bodem en een maximum laadgewicht van 420 kg. De pakmaten van de boot zijn 109 x 52 x 32 cm en het geheel weegt 31 kg. De boot heeft 3+1+1 luchtkamers (3 in de tube, de opblaasbare kiel en de opblaasbare bodem) en de diameter van de tube is 43cm. De boot is in zijn geheel vervaardigd van grijs PVC. De binnenmaat van de boot is 175 x 68 cm. De boot is uiterst snel opgeblazen. De boot licht mooi in het water en is stabiel. Dit komt doordat de boot een opblaasbare kiel heeft.

Over de Zodiac Cadet

De Zodiac Cadet 270 Aero behoort tot de Cadet-serie van het gerenommeerde merk Zodiac. De Cadet is compact en gemakkelijk op te bergen in een boegvak, en hierdoor ideaal als bijboot. Het drijfvermogen van de buoyancy-tubes biedt verbeterde stabiliteit. CADET's hebben een uitstekende levensduur en garanderen een hoge mate van veiligheid voor hun eigenaars (door de sluiting van de gelaste en de gelijmde overlapping). De Cadet serie biedt verschillende mogelijkheden met betrekking tot de vloer.

Over de Aero serie van de Cadet

De Aero serie is speciaal ontwikkeld om de boot snel opgeblazen te hebben, maar niet te hoeven inboeten op vaareigenschappen. De Aero-modellen zijn licht en comfortabel dankzij de de H2P-opblaasbare vloer. De boot heeft betere vaareigenschappen dan de Roll Up serie, maar is sneller in elkaar gezet dan de Cadet Alu serie. Vanaf de 230 heeft de Aero serie ook een opblaasbare kiel. Daarom heeft de boot vanaf de 230 ook uitstekende vaareigenschappen.

Rijk uitgerust

Zodiac rubberboten worden standaard rijk uitgerust en zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit. Alleen de beste materialen worden gebruikt bij het vervaardigen van Zodiac boten. Er zit een uitstekende zelflozer in die van binnenuit bediend kan worden. De Cones zijn fraai afgewerkt en zijn zeer sterk.

 • Aluminium motorplaat
 • Zelflozer van binnenuit te bedienen
 • Thermobond PVC (Strongan Fabric)
 • Hoogwaardige “push” ventielen
 • Handgrepen
 • 2 roeispaansteunen
 • 2 Click-in roeidollen
 • Boeghandvat
 • 2 RVS sleepringen
 • Cone versteviging
 • Quick release bankje
 • Verstevigde aluminium roeispanen + borgring
 • “Modulo” Draagtas
 • Voetpomp
 • Reparatieset
 • Handleiding

Klantvraag over Zodiac Cadet 270 Aero

Vraag: Elektrische motor voor een Zodiac Cadet 270 rubberboot

Welke electrische buitenboordmotor is het best geschikt om te monteren op zodiac cadet Aero 270, rekening houdend dat er meestal 3, soms 4 personen zullen meevaren?

Antwoord

Als snelheid, acceleratie, kracht en kwaliteit belangrijk zijn zou ik een Torqeedo aanraden. Dan komt met name de Torqeedo Travel 1003C of de 1103C het meeste in de buurt. Die laatste is wat stiller en krachtiger. Die eerste een paar honderd euro goedkoper en wat lichter.

Als dit niet binnen het budget valt en snelheid niet heel belangrijk is zou ik een Minn Kota fluistermotor aanraden. Aangezien u recreatief vaart en de motor dus langere tijd achter elkaar draait heeft u een traploze motor nodig. Een mooie optie is een Minn Kota Endura Max 45 of een Endura Max 40. Minn Kota Endura Max motoren zijn zeer zuinig en van hoge kwaliteit. Het alternatief is een goedkopere Chinese motor, maar dan heeft de Minn Kota toch echt de voorkeur.

Specificaties
Vloer: Airdeck
Gewicht (kg): 31
Lengte (cm): 270
Breedte (cm): 153
⌀ Diameter Tubes (cm): 43
Max. lading (kg): 420
Max. aantal personen: 3 + 1
Max. aantal pk: 6
Aantal luchtkamers: 3 + 1 + 1
Kleur: Grijs
Binnenmaat (LxB in cm): 175 x 68
Pakmaat (cm): 109 x 52 x 32
Kortstaart/langstaart: Kortstaart
Zodiac Zodiac Cadet 270 Aero rubberboot met Airdeck
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Combideals
Complete set met ePropulsion Spirit 1.0 Plus
Complete set met Yamaha 4pk buitenboordmotor
Complete set met Yamaha 6pk buitenboordmotor
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »