Minn Kota Minn Kota TERROVA 55/Wireless Remote/54"/137cm/12V
Minn Kota TERROVA 55/Wireless Remote/54"/137cm/12V 2079,-

Minn Kota TERROVA 55/Wireless Remote/54"/137cm/12V

€2079,- €2.079,00
Niet op voorraad
Informatie

De Minn Kota Terrova heeft een update gekregen!
Er is een nieuwe afstandsbediening en de motor is direct klaar om aangesloten te worden in het One-Boat-Network om bijvoorbeeld de boegmotor te bedienen met de Humminbird fishfinder.

Alles bij elkaar is het nog steeds de vertrouwde motor met enorm veel innovaties die niet stoppen is.

 • Geavanceerd GPS-trollingsysteem: het meest vertrouwde navigatiesysteem in de visserij. Terrova gebruikt GPS om uw trollingmotor te besturen met ongeëvenaarde functies die u op de vis houden. Stel Spot-Locks in, registreer paden, regel de snelheid en besturing, en meer. Minn Kota maakt de positionering en besturing van de boot automatisch, en u kunt de bediening overnemen vanaf het gemakkelijk leesbare LCD-scherm van de draadloze afstandsbediening van Terrova.
 • Spot-Lock met Jog: Spot-Lock houdt u op uw plaats met ongeëvenaarde GPS-nauwkeurigheid. Spot-Lock is beschikbaar op een vooraf geïnstalleerd GPS-systeem en geeft u de kracht om op de hoogte te blijven van elke productieve visplek, zonder uw trollingmotor aan te raken. Met de meegeleverde koerssensor kunt u Jog gebruiken om uw Spot-Lock-locatie anderhalve meter in elke richting te verplaatsen. Activeer Spot-Lock vanaf de draadloze afstandsbediening of Humminbird fishfinder.
 • AutoPilot™: navigeer uw boot automatisch in elke gewenste richting. Richt gewoon de kop van uw trollingmotor in de richting waarin u wilt reizen, activeer AutoPilot™ en uw trollingmotor houdt u automatisch op die koers, en corrigeert zelfs voor wind, golven en stroming.
 • Push-to-Test-batterijmeter: Druk op een knop op de kop van de trollingmotor om direct de status te zien van de resterende batterijduur.
 • Digital Maximizer™: Biedt tot 5 keer langere gebruiksduur op één batterijlading. Met deze trollingmotoren met variabele snelheid kunt u uw exacte snelheid instellen, en ze leveren slechts zoveel vermogen als u nodig heeft, waardoor u uw batterij kunt sparen voor een volledige dag vissen.
 • Weedless Wedge™ 2 Prop: Met naar achteren uitlopende bladen om overal doorheen te kunnen zonder dat de batterij leegloopt door hakken en hakken, is de Weedless Wedge™ 2 een van de meest vertrouwde rekwisieten in de visserij.
 • Onverwoestbare composietas - Levenslange garantie: De kern van uw Minn Kota trollingmotor is een onverwoestbare composietas. Het is exclusief voor Minn Kota en we garanderen er een levenslange garantie op.
 • Compatibiliteit met mobiele apps: Bedien Terrova rechtstreeks vanaf uw Apple®- of Android™-apparaat met onze mobiele app. U krijgt snel controle over snelheid, besturing, Spot-Lock en AutoPilot – plus de mogelijkheid om software bij te werken.

  Wat is inbegrepen:
  Minn Kota Terrova 55 lb. 137cm/54" motor
  Draadloze afstandsbediening met draagkoord
  Heading sensor (koerssensor)
  MKP-32 prop en bevestigingsmateriaal

 

Specificaties
Merk: Minn Kota
Model/Type:: Terrova
Stuwkracht: 55 lbs / 600W
Voltage: 12V
Schachtlengte in cm: 137
Snelheidsregelaar: Traploze regeling
Ingebouwde Sonar: Nee
QUEST series: Nee
Lift assist: Nee
Spot-Lock: Ja
Auto-Pilot: Ja
Powertrim: Nee
Automatisch inzetten en opbergen: Nee
Draadloze afstandsbediening: Ja
Voetpedaal: Nee
Digitale Maximizer: Ja
Batterij meter: Ja
Zoutwater geschikt: Nee
Standaard propeller: MKP-32 (Weedless Wedge 2)
Gewicht in kg:
Product code: 1358350
Leverancier code: 0460125
Garantie: 2 jaar
Minn Kota Minn Kota TERROVA 55/Wireless Remote/54"/137cm/12V
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Combideals
Complete set met Rebelcell 12.70 AV outdoorbox en 20A lader
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »