Minn Kota Minn Kota Terrova 80 met i-Pilot zonder voetpedaal
Minn Kota Terrova 80 met i-Pilot zonder voetpedaal 2350,- €2.495,00

Minn Kota Terrova 80 met i-Pilot zonder voetpedaal

€2.495,00 €2350,- €2.350,00
Niet op voorraad
 • Specialist in boten met elektrische buitenboordmotor
 • Echte showroom in Warmond
 • Vanaf €50,- gratis bezorgd
 • Bel of mail ons voor advies
 • 3-5 dagen levertijd
Informatie

De Minn Kota Terrova 80 boegmotor met i-Pilot, maar dan zonder voetpedaal en US2 sonar. Als u deze functies niet nodig heeft, is deze Minn Kota een heel mooi budget alternatief. Met een aslengte van 152 cm is deze boegmotor geschikt voor de meeste visboten. U bedient de boegmotor met de i-Pilot afstandsbediening. Ook kunt u bepaalde functies via de i-Pilot mobiele app aansturen.

Minn Kota TERROVA 80/iPilot-BT/60"/152cm/24V

Deze 'uitgeklede' Terrova 80 beschikt over i-Pilot technologie (inclusief afstandsbediening). Omdat deze Terrova 80 geen voetpedaal en geen US2 sonar heeft, is dit een zeer betaalbare Minn Kota. U stuurt de motor aan vanaf de meegeleverde afstandsbediening. De Terrova 80 is wel voorzien van Bluetooth.

Bent u zoek naar een geavanceerdere Terrova met 80 lbs? Kies dan de Terrova 80 i-Pilot met voetpedaal en US2. Als u op zoek bent naar de versie met de verbinding met uw Humminbird Fishfinder kiest u de Terrova 80 met i-Pilot LINK, voetpedaal en US2 sonar.

Korte gegevens Terrova 80 'budget boegmotor'

 • inclusief i-Pilot afstandsbediening
 • 152 cm schacht
 • werkt op 24 volt, dus bijvoorbeeld met 2x 105Ah loodaccu of een goede 24 volt lithium accu.
 • zonder US2 sonar en voetpedaal

Wat is i-Pilot precies?

Onderstaand filmpje legt het uit:

Minn Kota i-Pilot heeft GPS technologie ingebouwd om uw boegmotor automatisch te bedienen. Een boegmotor met i-Pilot heeft hierdoor geweldige eigenschappen. Zo kunt u de motor automatisch eerder gevaren routes (iTracks) laten terugvinden. Of bijvoorbeeld uw boot automatisch boven een vislocatie laten stilliggen. Dat laatste is de zogenaamde Spot Lock functie. Tenslotte heeft i-Pilot een autopiloot functie en kunt u er de snelheid en richting mee regelen. De “jog” functie is ook erg handig. Hiermee verplaatst u de boot vanuit een Spot Lock positie gemakkelijk 1.5 meter in de gewenste richting

Wat kan de Terrova 80 met i-Pilot allemaal?

 • Lift assist vermindert met inzetten/ophalen van de motor
 • Compleet geleverd met de nieuwe Bluetooth I-Pilot en de nieuwe headingsensor.
 • Verbeterde GPS ontvanger. Software algoritme opnieuw ontworpen
 • i-Pilot geeft onder andere de mogelijkheid tot iTracks (opslaan en opnieuw routes varen), Jog functie en Spotlock

Actieve Spot-Lock

Actieve Spot-Lock houdt de boot nu actief op zijn plaats en wacht niet tot deze uit de cirkel gedreven is. Spot-Lock werkt als een elektronisch anker wat de boot exact op zijn plaats houdt met één druk op de knop. Corrigeert automatisch voor wind, stroom en golven. Spot-Lock functie biedt de mogelijkheid om terug te gaan naar een opgeslagen Spot-Lock.

Jog functie op Minn Kota Terrova 80 met i-Pilot

Met de boot stilligend op een Spot-Lock of Waypoint biedt de JOG fe mogelijkheid om 1.5 meter te verplaatsen in iedere richting, en daar automatisch op een neiuwe Spot-Lock te gaan liggen. Jog Toetsen: Links, Rechts, Achteruit, Vooruit. Druk twee keer om nog eens 1.5 meter te verplaatsen. De JOG functie werkt alleen met de aan een I-Pilot gekoppelde heading sensor. Door de zeer gebruiksvriendelijke ont-/vergrendelingsgreep en de speciale geleidingshaken op de in en ophaalinrichting kunt u moeiteloos uw Terrova boegmotor in- en uit het water kantelen. Ook wordt de motor automatisch uitgeschakeld in de horizontale opbergpositie.

Welke boegplaat / grondplaat voor de Minnkota Terrova 80 lbs?

Er zijn diverse boegplaten geschikt:

Zie voor een chart van alle geschikte boegplaten onze adviespagina over boegmotoren.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review