Minn Kota Minn Kota Traxxis 70 elektrische buitenboordmotor
Minn Kota Traxxis 70 elektrische buitenboordmotor 820,-

Minn Kota Traxxis 70 elektrische buitenboordmotor

€820,- €820,00
Niet op voorraad
  • Specialist in boten met elektrische buitenboordmotor
  • Echte showroom in Warmond
  • Vanaf €50,- gratis bezorgd
  • Bel of mail ons voor advies
  • 3-5 dagen levertijd
Informatie

De Minn Kota Traxxis 70 lbs fluistermotor is en zeer krachtige en high-end elektrische buitenboordmotor. De motor werkt op 24 volt en word hierdoor dus gebruikt met 2x een 105Ah accu of een 24V accu (bijv. een lithium accu). Dit product is de losse motor. Wij leveren ook complete setdeals met accupakketten.

Minn Kota Traxxis 70 lbs Eigenschappen

De tiller (stuurhendel) is helemaal verstelbaar. Dit is erg handig, o.a. voor zeilers.

De one-hand-stow functie zorgt voor extreem gebruiksgemak. Je trekt met één hand de motor heel gemakkelijk uit het water

De Minn Kota Traxxis 70 heeft een verbeterde schroef die je gemakkelijker door planten e.d. heenduwt. Zo kom je sneller waar je moet zijn. Deze schroef heet de Weedless Wedge.

De Minn Kota Traxxis 70 maakt gebruik van de beroemde Minn Kota Digital Maximizer. Deze techniek zorgt ervoor dat de motor precies de juiste hoeveel vermogen trekt, en er minder verspilling optreedt. Hierdoor doe je langer met een lading dan met andere motoren.

2 jaar garantie van Minn Kota op de Traxxis 70 fluistermotor


Prestaties Minn Kota Traxxis 70

Snelheid Minn Kota Traxxis 70

Rubberboot: L 2,80 m x B 1,50 m Gewicht: 33 kg

Rubberboot met 70 LBS motor: 56 seconden over 100 meter = 6,4 km/h = 3,5 kn

Houten roeiboot: L 5,00 m x B 1,20 m Gewicht: 100 kg

Houten roeiboot met 70 LBS motor: 55 seconden over 100 meter = 8 km/h = 4,3 kn

Waarom een Minn Kota Traxxis 70 24 volt fluistermotor?

Als wind en golven toenemen en meer kracht is nodig dan is de Minn Kota Traxxis 70 24 volts motor de ideale fluistermotor. De motor is dan een betere keuze dan de Endura C2 of en de Endura Max serie. Weliswaar is het een duurdere motor, het maakt die prijs helemaal waar. Qua gebruiksgemak is deze motor onovertroffen. Met 70 lbs is het één van de zwaardere motoren beschikbaar. Ondanks zijn kracht blijft de Traxxis 70 een handzame motor die gemakkelijk wordt meegenomen. Bijvoorbeeld achterin de auto, voor veel plezier op vakantie.

"One-hand-stow": De Traxxis is uitgevoerd met een op- en neerklap mechanisme dat met 1 hand, snel en eenvoudig te bedienen is. Slechts oplichten en naar voren (neer)kantelen! Neerlaten gaat net zo simpel. Na het indrukken van de borghandle met 1 hand weer naar achteren kantelen. De tiltafstelling van de motor is nauwkeurig in te stellen door keuze uit 10 standen.

Geavanceerde stuurhendel: De telescopisch stuurhandle van de Traxxis heeft een comfortabele en ergonomische grip en is goed bereikbaar en standaard met 15 cm te verlengen. 45°naar boven te kantelen voor een staande stuurpositie en volledig neer te klappen om zo de motor makkelijk op te kunnen bergen. Kantelen en klappen uitvoeren in de Off-stand

Met de Quick-Lock klem op de schacht is de gewenste motorhoogte simpel te verstellen. De frictie voor zwaarder of lichter sturen is makkelijk aan- of los te draaien.

De Traxxis modellen worden uitgevoerd met Digitale Maximizer™, traploze snelheidsregeling voor- en achteruit en batterij tester. Deze 24 Volt elektromotor is voorzien van een batterij indicator die door een simpele druk op de knop een indicatie geeft van de accuconditie.

Specificaties
Merk: Minn Kota
Model/Type: Traxxis 70
Stuwkracht: 70 lbs
Schachtlengte: 107 cm
Snelheidsregelaar: Traploos
Zout water geschikt: Nee
Voltage: 24V
Geïntegreerde accu: Nee
Vermogen in Watt: 1008
Gewicht zonder accu (kg):
Lengte aansluitkabel (cm): 150
Max verbruik (in A): 42
Maximale gewicht boot (kg):
Garantie: 2 jaar
Hoogte instelbaar: Ja
Minn Kota Minn Kota Traxxis 70 elektrische buitenboordmotor
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »