Pioner Pioner 12 Maxi
Pioner 12 Maxi 4350,-

Pioner 12 Maxi

€4350,- €4.350,00
Niet op voorraad
Informatie

De Pioner 12 Maxi is een gebruiksvriendelijke en onderhoudsvriendelijke boot binnen de onverwoestbare Pioner boten serie. Dit compacte model is een ideale overzetter, maar is ook uitermate geschikt als roeiboot of voor professioneel gebruik. Dankzij de zelflozende* kuip zijn natte voeten voorgoed verleden tijd en is het dus mogelijk om de boot permanent in het water te laten liggen. De boot is hiermee praktisch onzinkbaar! Dankzij de brede romp van 165cm is de boot uiterst stabiel! Standaard wordt de Pioner 12 maxi geleverd zonder roeispanen, deze dient u separaat te bestellen. De Pioner 12 maxi kan gevaren worden met maximaal 15pk langstaart buitenboordmotor. Voor de beginnende watersporters onder ons adviseren wij echter een maximaal vermogen van 6pk. Ook is de Pioner 12 Maxi uitstekend geschikt om voortgestuwd te worden door een elektromotor. Onder de achterzitting is ruimte geboden voor een 12L externe brandstoftank, of bijvoorbeeld een externe batterij voor uw elektromotor. In het casco van de boot is rekening gehouden met 4 stevige uitsparingen waar zowel een landvast als een kabelslot kan worden doorgevoerd. Dit laatste geeft u een veilig gevoel wanneer u uw boot onbeheerd achterlaat! De Pioner 12 Maxi is standaard leverbaar in de kleuren wit en antraciet grijs (Darkline). Optioneel kunnen wij u ook een "Red" of "Orange" edition leveren tegen geringe meerprijs. Informeert u ons gerust naar de overige mogelijkheden indien u er op onze website even niet uit komt!

Over Pioner boats

Pioner boats is onderdeel van de kwalitatief hoogwaardige botenbouwer Cipax in Noorwegen. Sinds 1957 wordt hier een breed scala aan boten gefabriceerd voor verschillende gebruikersdoeleinden, van recreatief tot professioneel gebruik. Iedere Pioner wordt vervaardigd uit duurzaam en 100% recyclebaar polyethyleen wat tevens is voorzien van een UV-stabilisator om zo een maximale levensduur te garanderen. Iedere Pioner wordt uit één mal gegoten, waardoor een zeer sterke romp en kuipvloer wordt gecreëerd welke tevens bijzonder onderhoudsvriendelijk is. Dankzij het gebruik van plastic i.p.v. polyester, is osmose of delaminatie voorgoed verleden tijd. Een boot voor het leven dus!

*Onder zelflozende kuip wordt verstaan dat de boot tijdens het varen leegloopt. Wanneer de boot stil ligt, stromen éérst de twee bilge compartimenten onder de rubber camouflage flappen vol, waarna het regenwater overloopt uit het loosgat boven de waterlijn. Zodra u aan boord stapt dient er dus eerst een stuk gevaren te worden op half glijdende snelheid voordat de kuipvloer helemaal leeg is. Tijdens het varen adviseren wij tevens om de lensplug gesloten te houden.

 

 

Specificaties
Romp materiaal: Polyethyleen
Lengte (cm): 381
Breedte (cm): 165
Gewicht (kg): 160
CE-keurmerk/categorie: CE-categorie D
Aantal personen: 4
Max. aantal pk: 15
Langstaart/kortstaart: Langstaart
Pioner Pioner 12 Maxi
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Combideals
Complete set met Yamaha 4 pk langstaart buitenboordmotor
Complete set met Yamaha 5pk langstaart buitenboordmotor
Complete set met Yamaha 6 pk langstaart buitenboordmotor
Complete set met Yamaha 8 pk langstaart buitenboordmotor inclusief tank
Complete set met Yamaha 9,9 pk langstaart buitenboordmotor inclusief tank
Complete set met Torqeedo travel 1103C langstaart elektrische buitenboordmotor
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »