Pioner Pioner 14 Fisher
Pioner 14 Fisher 9600,-

Pioner 14 Fisher

€9600,- €9.600,00
Niet op voorraad
Informatie

Met de komst van de Pioner 14 Fisher is men erin geslaagd om de ideale visboot binnen het Pioner segment op de markt te brengen. De basis van dit doordachte model is een Pioner 14 Active, echter heeft men hier de focus gelegd op de behoeftes van iedere sportvisser, hierover later meer...

De Pioner 14 Fisher is een vernieuwende boot waarbij klassieke lijnen zijn gecombineerd met sublieme vaareigenschappen en moderne en doordachte details. Één van de vernieuwde eigenschappen is de volledig houten spiegel welke bevestigd zit aan de polyethyleen romp. Hiermee is een nóg stijvere spiegel gegenereerd, welke op de perfecte hoogte is afgesteld voor een Yamaha langstaart buitenboordmotor tot 25PK. In de achterste opbergkist wordt ruimte geboden voor de opslag van bijvoorbeeld een 12L brandstoftank en andere accessoires. Wanneer u de Pioner 14 Fisher wenst te gebruiken als roeiboot dan kunt u gebruikmaken van de geïntegreerde roeidolhouders, welke zich op de perfecte locatie bevinden. Let u er echter wél op dat de boot standaard zonder roeispanen geleverd wordt, deze kunt u separaat bestellen. Tevens is deze boot voorzien van een zelflozende* kuipvloer. Hiermee zijn natte voeten voorgoed verleden tijd en wordt het dus mogelijk om de boot het gehele jaar in het water te laten liggen zonder tussentijds te moeten hozen. In de romp van de Pioner 14 Fisher zijn vier stevige uitsparingen verwerkt welke functioneren als doorvoer voor landvasten maar ook als ideale plek om uw kabelslot aan te bevestigen. Een veilige gedachte wanneer u uw boot onbeheerd achterlaat! Dankzij het gebruik van 100% recyclebaar polyethyleen, hetgeen in de basis zeer stevig en onderhoudsvriendelijk is, is dit gerust een boot met zeer lange levensduur te noemen! Tevens is de huidige generatie Pioner boten voorzien van een UV-filter welke in het productieproces wordt verwerkt. Hierdoor is verkleuring en verdrogen van het materiaal maximaal gereduceerd. De Pioner 14 Fisher is leverbaar in de kleuren wit en antraciet grijs (darkline).

Fisher Edition

De Pioner 14 Fisher is leverbaar in twee uitvoeringen: De 14 Fisher "Standaard" en de 14 Fisher "Catch Edition". Het model wat wij in deze pagina voor u hebben samengesteld betreft de "Standaard" uitvoering en wordt geleverd met onderstaande opties:

- Visdek voorzien van 3 luiken
- 2 opbergbakken
- Mounting plate voor een elektrische boegmotor**
- Mounting plate voor sonar module (spiegelmontage)

Overige opties kunt u selecteren rechts bovenin deze pagina. Wanneer u liever voor een uitvoering met stuurconsole kiest dan adviseren wij u om zeker eens te kijken naar de Pioner 14 Fisher "Catch Edition" Deze boot is nog rijker uitgerust met tal van opties waarmee u tevens profiteert van een aantrekkelijke packagedeal over het gehele pakket met opties.

Mocht u na het lezen van al deze informatie nog vragen hebben? Neemt u dan gerust contact met ons op! Ons team staat voor u klaar om de perfecte boot / motor combinatie voor u samen te stellen.

Over Pioner boats

Pioner boats is onderdeel van de kwalitatief hoogwaardige botenbouwer Cipax in Noorwegen. Sinds 1957 wordt hier een breed scala aan boten gefabriceerd voor verschillende gebruikersdoeleinden, van recreatief tot professioneel gebruik. Iedere Pioner wordt vervaardigd uit duurzaam en 100% recyclebaar polyethyleen wat tevens is voorzien van een UV-stabilisator om zo een maximale levensduur te garanderen. Iedere Pioner wordt uit één mal gegoten, waardoor een zeer sterke romp en kuipvloer wordt gecreëerd welke tevens bijzonder onderhoudsvriendelijk is. Dankzij het gebruik van plastic i.p.v. polyester, is osmose of delaminatie voorgoed verleden tijd. Een boot voor het leven dus!

*Onder zelflozende kuip wordt verstaan dat de boot tijdens het varen leegloopt. Wanneer de boot stil ligt, stromen éérst de twee bilge compartimenten onder de rubber camouflage flappen vol, waarna het regenwater overloopt uit het loosgat boven de waterlijn. Zodra u aan boord stapt dient er dus eerst een stuk gevaren te worden op half glijdende snelheid voordat de kuipvloer helemaal leeg is. Tijdens het varen adviseren wij tevens om de lensplug gesloten te houden.

** Boegmotor niet inbegrepen.

 

Specificaties
Romp materiaal: Polyethyleen
Lengte (cm): 411
Breedte (cm): 173
Gewicht (kg): 220 (kaal)
CE-keurmerk/categorie: D
Aantal personen: 4
Max. aantal pk: 25
Langstaart/kortstaart: Langstaart
Pioner Pioner 14 Fisher
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Combideals
Complete set met Yamaha 9,9 pk langstaart inclusief tank
Complete set met Yamaha 15 pk langstaart inclusief tank
Complete set met Yamaha 20 pk langstaart inclusief tank
Complete set met Yamaha 25 pk langstaart inclusief tank
Complete set met Torqeedo travel 1103C langstaart elektrische buitenboordmotor
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »