Rhino Rhino BLX70 complete set met 105Ah accu, accubak en acculader
Rhino BLX70 complete set met 105Ah accu, accubak en acculader 750,-

Rhino BLX70 complete set met 105Ah accu, accubak en acculader

€750,- €750,00
Op voorraad
  • Specialist in boten met elektrische buitenboordmotor
  • Echte showroom in Warmond
  • Vanaf €50,- gratis bezorgd
  • Bel of mail ons voor advies
  • 1-2 dagen levertijd
Informatie

Krachtige 12-volt elektromotor set. De Rhino BLX 70 is de sterkste buitenboordmotor op 12 volt. Aan de ene meegeleverde accu (105Ah) heeft u dus genoeg om te varen. Die accu zit standaard in de meegeleverde accubak met ingebouwde zekering. Voor extra vaartijd kunt u eventueel een extra accu meenemen. Met de meegeleverde slimme 10A lader laadt u de accu in ongeveer 7 uur helemaal vol.

Prestaties Set Rhino BLX 70 met 105Ah accu

Vaartijd Rhino BLX 70

De vaartijd met de Rhino BLX 70 hangt sterk af van het type accu, het vaargedrag (matig of continu volgas) en de omstandigheden op het water. Wij verkopen deze motor vaak met een 105Ah semi-tractie loodaccu. Met een dergelijke volle accu wijzen onze tests uit dat er gemiddeld 2 tot 3 uur gevaren kan worden (altijd afhankelijk van alle omstandigheden).

Lees hier meer over de vaartijd van een elektrische buitenboordmotor.

Snelheid Rhino BLX 70

Ook de snelheid die u met de Rhino BLX 70 kunt behalen hangt af van allerlei factoren. Onder goede omstandigheden kunt u ongeveer de volgende prestaties verwachten:

  • Kleine rubberboot (L 2,80m x B 1,50 m gewicht: 33 kg) met 70 LBS motor: 56 seconden over 100 meter = 6,4 km/u
  • Houten roeiboot (L 5m x B 1,20m gewicht: 100 kg) met 70 LBS motor: 55 seconden over 100 meter = 8 km/u

Onderdelen in deze elektromotor-set

Rhino BLX 70 elektrische buitenboordmotor 12V

De Rhino BLX 70 is de meest krachtige elektrische buitenboordmotor op 12 volt. Doordat de motor op 12 volt werkt heeft u aan één enkele accu voldoende. Dit maakt deze BLX 70 uniek. Met een vermogen van 775 watt levert de Rhino BLX 70 zeer goede prestaties. Ook is de motor behoorlijk zuinig. Het maximale verbruik ligt op ongeveer 64 A. De motor is verder voorzien van een aantal interessante features. Zo heeft deze Rhino een USB uitgang voor bijvoorbeeld uw telefoon of een lampje. Ook beschikt de motor over een Sport Modus waarmee u veel sneller op topsnelheid bent. De uitstekende motorische prestaties, het strakke design, de slimme features en de robuuste behuizing maken dit een goede koop.

Accu semi-tractie 105Ah

Accu semi-tractie deepcycling 105 Ah. Ideaal voor gebruik met elektrische buitenboordmotor. Zeer duurzaam (ruim 400 laadbeurten levensduur) en onderhoudsvrij. De accu hoeft dus nooit te worden bijgevuld.

Acculader Talamex Smart 10A (12v/24v)

Deze Talamex Smart Acculader 10A is een handige allround 10 Ampère acculader voor het laden van diverse soorten accu's. Tevens is deze acculader om te schakelen naar een 12 Volt voedingsbron, in deze modus geeft de lader 13,6V met een maximum van 5 Ampère output. Ideaal voor het aansluiten van bijvoorbeeld een koelbox. Perfecte acculader voor een semi-tractie accu zoals die veel gebruikt wordt bij elektrisch varen.

Accubak Powered Talamex 60A met circuit breaker

Accubak met ingebouwde circuit-onderbreker (zekering). Zeer geschikt voor een 105Ah semi-tractie accu. De accubak wordt geleverd met een spanband om de bak te sluiten. Door het stevige handvat kunt u de accubak met één hand optillen. Deze Talamex Powered accubak heeft twee 12 volt stopcontacten die u bijvoorbeeld kunt gebruiken om accessoires te laden. Ook voorzien van een accu-indicator.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »