Polymarine Sealflex
Sealflex €49,50

Sealflex

€49,50
Niet op voorraad
Informatie

Een prachtig middel om de rubberboot van binnenuit te dichten, zonder te hoeven werken met plakkers! Dit middel is ideaal als het hele kleine gaatjes betreft die niet zijn op te sporen, of als het om gaatje gaat die op een punt zitten waar moeilijk een plakker op is te doen.

Het gebruik van Polymarine sealflex is erg makkelijk. Giet wat middel door het ventiel in de tube van de rubberboot. Aan de binnenkant van de tube ontstaat hierdoor een dunne beschermlaag. Dit verstevigt de tube aanzienlijk en dicht kleine gaatjes. Aangezien deze laag aan de binnenzijde zit, kan hij er niet makkelijk afslijten en is hij minder onderhevig aan het weer.

Polymarine Sealflex is een aan de lucht drogend acryl afdichtmiddel op waterbasis. Het product vormt een zeer flexibele en rekbare laag die, indien geheel ingedroogd, kleine lekken en poreus materiaal afdicht door vorming van een luchtdicht laag aan de binnenkant van de rubberboot.

Gebruiksaanwijzing Sealflex

Nadat u eerst heeft vastgesteld waar de probleemgebieden zitten, Sealflex door het ventiel (eventueel gebruik maken van een klein pijpje) in de boot laten lopen. Hierbij de vloeistof goed over de kamers verspreiden. De boot zo hard mogelijk opblazen en de boot omrollen om de vloeistof te verdelen. Hierbij vooral op de probleemgebieden letten. Door de luchtdruk zal de vloeistof in het weefsel trekken en daarmee de luchtdichte afdichting maken. De overtollige vloeistof uit de boot laten lopen en de boot af en toe omrollen om de nog aanwezige vloeistof door de boot te laten circuleren. Sealflex droogt aan de lucht. Laat de boot daarom in de komende dagen deels leeglopen en blaas hem daarna weer op om dit droogproces te versnellen.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »