Talamex Highline 300 Airdeck met Yamaha 4 pk 4-takt buitenboordmotor
Talamex Highline 300 Airdeck met Yamaha 4 pk 4-takt buitenboordmotor 2755,-

Talamex Highline 300 Airdeck met Yamaha 4 pk 4-takt buitenboordmotor

€2755,- €2.755,00
Niet op voorraad
  • Specialist in boten met elektrische buitenboordmotor
  • Echte showroom in Warmond
  • Vanaf €50,- gratis bezorgd
  • Bel of mail ons voor advies
Informatie

De Talamex Highline 300 airdeck in de kleurstelling Stom grey en de Yamaha 4pk 4-takt buitenboordmotor is de perfecte combinatie om een dag mee te varen.
Zowel de rubberboot als de motor zijn van absolute top kwaliteit. 

De Talamex Highline HLA types hebben een nog hoger afwerkingsniveau dan de Highline X-Light , de HLA heeft een extra laag doek aan de onderzijde van de drijvers, anti spatflappen en Speedflaps aan de achterzijde, luxe schuurlijst, extra veel handgrepen aan de binnen en buitenzijde, extra solide eind tubes en nog veel meer. De HLA 300 heeft een gewicht van 40 kg en standaard uitgevoerd met een overdruk ventiel in de tube. De breedte van 170 cm en de grote diameter van de tubes zorgen voor een extra stabiliteit. De diameter van de tubes is 45 cm. Maximaal toepasbaar motor vermogen is 15 pk. De maximale lading is 700 kg.

De Yamaha 4pk in de kortstaart uitvoering weegt 27 kg en heeft een ingebouwde brandstoftank van 1,1 liter. Met deze brandstoftank kun je op vol vermogen ongeveer ongeveer 45min varen. Er wordt dan ook vaak nog gekozen voor een externe 12 liter brandstoftank.

Dankzij zijn compacte afmetingen en de praktische handgreep is hij gemakkelijk te dragen, en met Yamaha's CDI ontstekingssysteem start hij direct. De betrouwbaarheid van Yamaha, het lage brandstofverbruik, de eenvoudige bediening en de geluids- en de trillings arme werking spreken vanzelf. Een andere mooie eigenschap is dat deze Yamaha F4 buitenboordmotor op alle zijden zijn neer te leggen.

 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »