Werkplaats: Buitenboordmotor Onderhoud en Rubberboot Reparatie

1
Onderhoud en reparatie van buitenboordmotoren, elektromotoren en rubberboten. Kom langs in Warmond om uw boot of (elektro)motor een beurt te laten geven of te laten repareren.
Lees meer
Sorteren op:

Om het voor u helder te maken, werken wij met duidelijke en vooraf vastgestelde tarieven. Bij de diverse diensten kunt u per type onderhoud of reparatie de prijs zien. Bent u benieuwd wat onderhoud voor u kost? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Buitenboordmotor onderhoud

In onze werkplaats zijn alle voorzieningen aanwezig om buitenboordmotoren tot 30 pk te onderhouden en repareren. Onze hoofdmerken zijn Yamaha en Mercury, maar we voeren ook onderhoud uit aan motoren van Suzuki, Honda, Evinrude, Johson en de meeste andere merken. 

Yamaha en Mercury gecertificeerd

Onze monteur beschikt over Yamaha certificaat YTA-Brons (hoogste niveau Yamaha Training Academy). Voor onderhoud aan uw Mercury buitenboordmotor ben u bij ons ook aan het juiste adres. Onze monteur beschikt over het Mercury Technician Passport. Verder is er ruime ervaring met Suzuki, Mariner Evinrude en Honda.

Elektrische buitenboordmotor reparatie

In onze werkplaats verrichten we ook regelmatig werk aan elektrische aandrijvingen. Het aantal verkochte elektrische buitenboordmotoren groeit ieder jaar. Een elektrische motor heeft minder onderhoud nodig dan een benzinemotor. Bij elektrische motoren of fluistermotoren gaat het vaker om defecten dan om periodieke servicebeurten.

Torqeedo Service Center

De grootste producent van echte elektrische buitenboordmotoren is het Duitse Torqeedo. Als grootste Torqeedo-dealer van Nederland bieden we het complete assortiment en nemen we ook defecte Torqeedo motoren in ter reparatie.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »