4 Family sloepen bij Boot4

  • Geplaatst op
  • 1
4 Family sloepen bij Boot4

Sinds dit jaar is Boot4.nl 4 Family dealer. 4 Family is een relatief jong sloepenmerk. De boten zijn geschikt voor gebruik met een (elektrische) buitenboordmotor.

Er zijn momenteel drie modellen, waarvan er twee op voorraad staan in onze showroom: de 480XL en de 495 de Luxe. 

Verschil tussen 4Family XL-serie en de Luxe-serie

De 480XL en de 485 deLuxe hebben de zelfde buitenschaal dus de zelfde afmeting. Het verschil zit hem in de binnenschaal. In een XL-sloep kunt je van twee kanten langs de stuurconsole lopen. De Luxe 485 heeft een hoekbank, waardoor men aan een kant van het console langs het stuur kunt lopen. De hoekbank creëert een extra zit voorin de kuip.

4 Family sloep met een elektrische buitenboordmotor

De 480 en 495 zijn goed te gebruiken voor elektrisch varen. Door de ruime opbergruimten kunnen de accu's netjes weggewerkt worden. Bij Boot4 kunt u de sloep door ons laten opbouwen. Boot4 is gespecialiseerd in sloepen met elektrische buitenboordmotor. U kunt de sloep bijvoorbeeld laten afbouwen met een Torqeedo Cruise buitenboordmotor.

Bekijk alle 4 Family sloepen hier of kom gerust langs om de mogelijkheden te bespreken.

Reacties

  1. Marie de Jonge Marie de Jonge

    Bedankt voor het delen van deze nieuwe sloepen. Wij zouden die van ons graag willen inruilen voor een groter model. We zijn aan het kijken wat de opties zijn en wat onze eisen zijn voor de toekomst. https://www.schepenkring.nl/boot-kopen

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »