Rubberboot met elektromotor sets

10
Een overzicht van onze meest verkochte rubberboten met elektrische buitenboordmotoren
Lees meer
Sorteren op:

Intex Mariner 3 rubberboot met Minn Kota endura 30 fluistermotor en 73Ah accu, de visboot om eenvoudig mee te nemen in de auto.

Lees meer

De Talamex Greenline GLA 250 met de Minn Kota endura max 55 fluistermotor set is DE set voor iedere karpervisser! Ga voor kwaliteit en kracht en gun jezelf deze prachtige set met 105Ah semi-tractie accu.

Lees meer

Met deze set ben je binnen enkele minuten gereed om te varen. De Zodiac Cadet 270 weegt slechts 31kg en is daarmee één van de lichtste in zijn klasse. Samen met de ePropulsion Spirit 1.0 Plus van slecht 19.4 kg is deze set prima te hanteren.

Lees meer

Zodiac Cadet 350 Alu met Torqeedo Travel 1103 elektrische buitenboordmotor

Lees meer

Wil je zorgeloos varen met een motor die altijd start en een rubberboot welke je eenvoudig in elkaar zet? Dan is de Yam 275S met de ePropulsion Spirit Plus 1.0 de set voor jou!

Lees meer

Opzoek naar de ideale bijboot? De Highfield RU 280 met aluminium vloerdelen in combinatie met de ePropulsion Spirit 1.0 Plus heeft alles waar je naar zoekt

Lees meer

De Talamex Comfortline 300 met ePropulsion Spirit 1.0 Plus is uitstekend te gebruiken als bijboot voor een kruiser of zeiljacht. Met de ePropulsion Spirit 1.0 Plus ben je met 1 druk op de knop klaar voor een zorgeloos vaar avontuur.

Lees meer

Lodestar UL275 met ePropulsion Spirit 1.0 Plus, de lichtste boot motor combinatie in zijn klasse. Eenvoudig op te bergen in bakskist of de kofferbak van een auto.

Lees meer

Één van de stevigste rubberboten op de markt met één van de sterkte elektrische buitenboordmotoren. De Lodestar NS 250 en de ePropulsion Spirit 1.0 Plus zijn uitermate geschikt als bijboot en om heerlijk mee rond te toeren.

Lees meer

De Talamex HLX 350 is onderdeel van de luxe Highline serie van Talamex. Als u op zoek bent naar een luxe rubberboot met elektrische buitenboordmotor dan is de Talamex Highline 350 Alu met Torqeedo Travel 1103 u op het lijf geschreven.

Lees meer

Alle sets zijn zorgvuldig samengesteld en klaar om te varen. Zo zit bij de fluistermotor altijd de juiste bijpassende accu, lader en accubak. Ook hebben wij een breed assortiment losse rubberboten en complete elektromotoren. Mocht u een andere set willen, dan kunnen we ook die met korting aanbieden. Bekijk ook vooral alle elektrische buitenboordmotoren en alle losse rubberboten. Wilt u een andere combinatie maken? Vraag dan een offerte aan.

Waarom een rubberboot met fluistermotor?

Als u makkelijk, laagdrempelig en betaalbaar wilt varen is een rubberboot met elektromotor ideaal. Wij leveren sets bestaande uit rubberboot en elektromotor. Dit doen we in diverse segmenten. Van betaalbare fluistermotor sets van Talamex, tot aan high-end elektrische buitenboordmotoren van Torqeedo en ePropulsion. Ons uitgangspunt is “compleet en vaarklaar opgeleverd”. Uiteraard zijn andere combinaties dan de combinaties op onze website mogelijk. Graag adviseren we u in de beste oplossing voor de beste vaarervaring. Talamex fluistermotoren zijn bijvoorbeeld uitstekend voor de beginnende watersporter, de visser en zeiler. Voor de geavanceerde sportvisser leveren we ook hek- en boegmotoren van topmerk Minn Kota, de meest gerenommeerde partij in de fluistermotorwereld. Verder verkopen we ook Torqeedo: de meest innovatieve en kwalitatief hoogwaardige elektromotor beschikbaar.

Rubberboten zijn al jaren de populairste boten op de markt, zowel voor startende als meer ervaren watersporters. Er zijn immers weinig boten zo geschikt voor elektrisch varen als de relatief lichte en wendbare rubberboten. Een rubberboot werkt het beste met een kortstaart elektromotor.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »