Rhino fluistermotor en elektrische buitenboordmotor

8
Rhino levert drie series fluistermotoren en elektromotoren: Cobold, VX en BLX serie. De fabrikant van deze fluistermotoren heeft zich over de jaren bewezen als een hoogwaardige maker van fluistermotoren op 12 volt.
Lees meer
Sorteren op:
Aanbieding
Rhino VX 34 fluistermotor

Rhino VX 34 fluistermotor met 34 lbs een van lichtste fluistermotoren. Goed te combineren met een 80 tot 105Ah semi-tractie accu.

Lees meer
€240,- €209,-

Het 54 lbs model van Rhino is de VX 54. Dit is een directe concurrent van de Minn Kota Endura C2 55 lbs. Rhino is een Duits merk en staat bekend om de robuuste frames en degelijke materialen.

Lees meer

De Rhino VX 65 is één van de krachtigste fluistermotoren op 12 volt. Met een maximaal verbruik van 50A is de Rhino VX 65 ook nog eens zuiniger dan zijn directe concurrenten en met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

Lees meer

Rhino DX 68 fluistermotor! Effectiviteit op het hoogste technische niveau met de nieuwe PWM techniek! Krachtige elektrische fluistermotor met 68 lb stuwkracht bij 12 V spanning.

Lees meer

De Rhino BLX 70 is de meest krachtige elektrische buitenboordmotor op 12 volt. Doordat de motor op 12 volt werkt heeft u aan één enkele accu voldoende. Dit maakt deze BLX 70 uniek. Met een vermogen van 775 watt levert de Rhino BLX 70 zeer goede prestaties

Lees meer
Prijsdaling
Rhino BLX 110
€799,-

Het is een Duits merk waarvan de behuizing en techniek ruim op orde zijn. Wij verkopen zowel de losse motoren als zorgvuldig samengestelde complete sets met accu.

Rhino Cobold, VX of BLX elektromotor?

De Cobold serie heeft één motor. Dit is een extreem lichte 18 lbs fluistermotor. De motor weegt slechts 2.5 kg en is zeer geschikt voor kleine vaartuigen die weinig snelheid nodig hebben zoals kano's en kleine rubberboten. De Rhino VX serie is de standaard fluistermotor die gaat van 28 tot 65 lbs. Hiermee is het de concurrent van de Minn Kota Endura C2 en de Haswing Osapian. Tenslotte is er de BLX serie. Deze bestaat uit één zeer krachtige borstelloze 775 Watt elektrische buitenboordmotor. De krachtigste fluistermotor op 12 volt!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »