Talamex fluistermotoren en complete sets

6
Talamex heeft een serie elektrische buitenboordmotoren ontwikkeld die aan de bovenkant van het budgetsegment zitten. Bekijk hier de motoren, complete sets en losse onderdelen.
Lees meer
Sorteren op:

Talamex 30 lbs elektrische buitenboordmotor. Deze elektromotor heeft een aslengte van 60cm. De motor is geschikt voor zoet en zout water. Dit is een losse motor zonder accu. Voor de complete set verwijzen we u naar de complete set Talamex TM 30 met accu.

Lees meer

Talamex TM 40 elektromotor van 40 lbs. Ideaal voor een kleinere boot of visboot.

Lees meer

De Talamex TM 48 is een elektrische buitenboordmotor met een stuwkracht van 48 lbs. Krachtige elektromotoren voor Talamex prijs!

Lees meer

De Talamex TM58 fluistermotor is geschikt voor boten tot 1850 kg. Deze fluistermotor is van het merk Talamex van de Nederlandse watersportgroothandel Lankhorst Taselaar. De motor werkt met een standenschakelaar, 5 stappen vooruit en 3 achteruit.

Lees meer
Bestseller
Talamex TM 66

De Talamex TM66 is een krachtige 66lbs elektrische buitenboordmotor van Talamex. Goed voor een stuwkracht van wel 2250 kg. Ideaal voor de iets grotere boot.

Lees meer

Talamex is het merk elektrische buitenboordmotoren van de Nederlandse watersportgroothandel Lankhorst Taselaar. Met verscheidene modellen (30, 40, 48 en 58, 66 lbs) heeft Talamex voor bijna iedereen op zoek naar een fluistermotor een gepaste oplossing. In het lage segment elektrische buitenboordmotoren gaat veel lage kwaliteit in omloop. Onder deze motoren in het laagsegment is Talamex een van de betere. Hoewel niet te vergelijken met Minn Kota, voelen Talamex fluistermotoren redelijk robuust aan en zijn ook technisch prima op orde.

Hier kunt u de Talamex fluistermotor zowel los als in een complete set met gepaste accu, accubak en acculader kopen. Allen zijn 12 volt motoren. Hierdoor werken ze op één accu, waardoor u niet hoeft te sjouwen met veel gewicht aan boord.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »