Minn Kota Minn Kota Endura 34 lbs Complete set met Rebelcell 12.35AV Outdoorbox en acculader 10A
Minn Kota Endura 34 lbs Complete set met Rebelcell 12.35AV Outdoorbox en acculader 10A 835,-

Minn Kota Endura 34 lbs Complete set met Rebelcell 12.35AV Outdoorbox en acculader 10A

€835,- €835,00
Op voorraad
 • Specialist in boten met elektrische buitenboordmotor
 • Echte showroom in Warmond
 • Vanaf €50,- gratis bezorgd
 • Bel of mail ons voor advies
 • 1-2 dagen levertijd
Informatie
INFORMATIE

Complete vaarset: De Minn Kota Endura 34 lbs C2 in combinatie met een Rebelcell 12.35 AV Outdoorbox en 10A acculader. 

De Minn Kota Endura 34 LBS C2 is het model boven de kleinste fluistermotor van Minn Kota. Het prijsverschil is zeer klein waardoor deze 34lbs voor sommige watersporters aantrekkelijk is. De schacht van deze Endura 34 is wel langer (91 cm).

De Endura C2 modellen zijn al vele jaren de meest populaire motoren van Minn Kota. En waar anderen proberen te imiteren daar gaat de Endura C2 weer een stap verder.
Als enige motor in deze klasse is de Endura C2 uitgerust met een testknop voor de accuindicatie. Een unicum voor een elektromotor in deze prijsklasse.

De snelheidsregulering geeft je 100% onder controle met de 8-standenschakelaar! Vijf standen vooruit, neutraal en 3 achteruit.

Uiteraard is de Endura C2 uitgevoerd met de Minn Kota onverwoestbare composieten schacht en telescopische stuurhandle, verlengbaar met 15 cm! De schroef van een Endura C2 is van het type PowerProp voor een optimaal rendement.

De Rebelcell 12.35 AV Outdoorbox weegt slechts 3.7 kg en vervangt een lood-accu van 12V73Ah. Dankzij de blauwe anen stekker zijn de motor en de outdoorbox eenvoudig op elkaar aan te sluiten en heb je hierbij geen gereedschap nodig. De acculader en de outdoorbox sluit u ook via de blauwe anen stekker op elkaar aan.

Componenten in deze fluistermotor set

Deze complete set Minn Kota Endura C2 34 lbs bestaat uit:

 • De Minn Kota Endura C2 34 lbs met blauwe ANEN connector, de meest verkochte fluistermotor. Met de Endura Serie heeft Minn Kota de standaard gezet voor alle fluistermotoren die volgden. Endura is de simpelste serie fluistermotoren  op 12 volt. Beschikbaar in diverse varianten (30, 40, 45, 50 en 55lbs). Vaak geïmiteerd, maar nooit zo robuust, kwalitatief hoogwaardig, makkelijk in besturing en efficiënt als deze Minn Kota Endura.
 • Rebelcell Outdoorbox 12.35 AV, blauwe ANEN connector, sigarettenplug USB-lader en 10A/60A thermische zekeringen (10A sigarettenplug en 60A Elektromotor). Levensduur tot 10 seizoenen.
 • Rebelcell acculader 12.6V10A li-ion 

Waarom de Minn Kota Endura C2 30lbs?

De Minn Kota Endura 34 lbs C2 is dé originele fluistermotor. De 34 lbs motor biedt kracht voor een waterverplaatsing van 700kg. Met slechts 8kg is de motor zeer handzaam. Let op: Dit is de losse fluistermotor. Om te kunnen varen heeft u een accu nodig.

De Minn Kota Endura serie motoren zijn voorzien van een ergonomische, zes-inch telescopische handgreep voor comfortabel, licht sturen. Met de Power Prop propellor krijgt u extra vermogen om beter door begroeiing heen te varen.

Het bracket van de Endura is een ijzersterke bevestiging die onovertroffen is door andere merken. Het speciale composiet materiaal is bestand tegen buigen en UV-schade.

Handige schakelmodule: 5 standen vooruit, 3 standen achteruit. Bij een goedkopere fluistermotor wiebelt de stuurknuppel vaak en is de stand niet accuraat. Bij de Minn Kota is door de jarenlange ontwikkeling een topproduct ontstaan met een zeer sterke stappenschakelaar.

De schacht is bijzonder stevig. Buigingen en deuken worden hiermee verleden tijd. Minn Kota geeft zelfs levenslange garantie op de composiet schacht! Sterker dan staal,  gegarandeerd voor het leven.

Er zit standaard 2 jaar garantie op de hele motor.

Geen enkele concurrerende fluistermotor blijft koeler of is stiller dan een Minn Kota. De extra grote spoelen en collectoren voeren warmte goed af, wat resulteert in koelere werking, langere batterij duur en een langere levensduur van de motor. Het unieke lagersysteem zorgt voor een vermindering van de wrijving waardoor de fluistermotor nog minder geluid produceert. Dat merk je: je hoort de motor bijna niet aankomen.

Prestaties Minn Kota Endura C2 met Rebelcell Outdoorbox

Met een laag gewicht van ongeveer 9 kg (ter vergelijking, een kleine benzinemotor weegt al snel 20kg) heeft de Minn Kota Endura stuwkracht voor een totale waterverplaatsing van ongeveer 600kg. De kleine 34lbs Endura wordt het meest gebruikt in combinatie met kleine visboten en ook veel met rubberboten. De maximale snelheid ligt rond de 7 tot 8 km/u. Op een rubberboot met een rechte spiegel zal dit lager liggen, rond de 5 tot 6.5 km/u. Dit hangt allemaal af van de specifieke boot en de omstandigheden.

De Minn Kota Endura C2 modellen zijn bijzonder zuinig, zo ook de 30lbs variant. Het stroomverbruik ligt op vol vermogen op 27 Ampere en 30 A bij het op gang komen. Met de meegeleverde Outdoorbox accu kan vrij gemakkelijk 3 uur worden gevaren. Bij continu volgas varen zal u hier binnen het uur doorheen zijn. Op lage snelheid kun je tot wel 10 uur varen.

De Minn Kota Endura 34 C2 verbruikt ongeveer 20 A op stand 4 (75% van vermogen). Met de Rebelcell 12.35 AV Outdoorbox accu die wordt meegeleverd kunt u op die stand plus minus 2.5-3 uur varen. Zodra u stand 5 in gaat krijgt de motor een extra 'kick' waardoor u een extra boost krijgt maar ook een stuk sneller door de accu heen bent.

De Minn Kota Endura C2 30lbs vergeleken met andere Endura

Model Volt ThrustLBS LengteInch
Endura 30 12 30 30
Endura 34 12 34 36
Endura 40 12 40 36
Endura 45 12 45 36
Endura 50 12 50 36
Endura 55 12 55 36, 42

De Minn Kota Endura 34 is geschikt voor:

 • Rubberboten t/m 2.5 á 3 meter
 • Kano's tot 3.5 meter
 • Polyester boten t/m 3.5 meter
 • Open zeilboten t/m 4 meter

De Endura 34 C2 is geschikt voor kleine wateren en minder geschikt voor varen op groter open water. Als bijmotor voor het vissen kan dit natuurlijk wel, maar wij raden het af de Minn Kota Endura 34 als hoofdmotor te gebruiken op een groot meer.

De Minn Kota Endura 34 verbruikt circa 20 Ampère op stand 4 (75% van vermogen), met de meegeleverde Rebelcell 12.35 AV Outdoorbox accu kunt u op die stand plus minus 3 uur varen

 
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »