Pompen en bankjes voor de rubberboot

22
Pomp voor rubberboot nodig? Bekijk ons aanbod luchtpompen voor rubberboten en RIBboten. Verkoop van diverse typen handpompen en voetpompen. Als u meer gemak zoekt vindt u hier ook een elektrische pomp. Uw rubberboot oppompen was nog nooit zo gemakkelijk.
Sorteren op:

Dubbel werkende luchtpomp 4 liter voor kleine tot grote rubberboten, SUP boards, opblaasvloeren en meer. Compleet geleverd met adapterset.

Lees meer

Aluminium zitbank voor rubberboot. Breedte van 95 cm.

Lees meer
€57,50

Aluminium bankje met een breedte van 100 cm. Bekijk dit aluminium bankje en vele andere rubberboot accessoires op Boot4.nl. Bekijk al onze watersportproducten in de webshop of kom langs in onze winkel.

Lees meer
€65,-

Aluminium bankje voor rubberboot. Breedte is 105 centimeter. Voor grotere / bredere rubberboten. Met een handig kliksysteem.

Lees meer

De Scropega BST 800 kan zowel op 12 als 24 volt aangesloten worden en wordt geleverd met een handige opbergtas.

Lees meer

Handige handmanometer voor het controleren van de druk in de luchtkamers van uw rubberboot of RIB. Zeer gemakkelijk in gebruik. Een kleine investering die veel problemen zal voorkomen.

Lees meer

Manometer, ook wel drukmeter genoemd, voor pomp van een rubberboot. Hiermee meet u nauwkeurig de luchtdruk op en weet u zeker dat de boot op de juiste spanning is.

Lees meer

Bravo 100 elektrische pomp werkt op 230 V. Een van de krachtigste pompen om rubberboten en RIBs snel mee op te blazen.

Lees meer

Verloopstuk voor de luchtpomp half verzonken zodiac ventielen Z67068

Lees meer

Zitbank Talamex Highline HLA, HLX 300 en 350 ruberboot

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »