Pioner Pioner 10 Classic special edition
Pioner 10 Classic special edition 4500,-

Pioner 10 Classic special edition

€4500,- €4.500,00
Niet op voorraad
  • Specialist in boten met elektrische buitenboordmotor
  • Echte showroom in Warmond
  • Vanaf €50,- gratis bezorgd
  • Bel of mail ons voor advies
Informatie

De Pioner 10 classic is een gebruiksvriendelijke en onderhoudsvriendelijke boot binnen de onverwoestbare Pioner boten serie. Dit compacte model is een ideale overzetter, maar is ook uitermate geschikt als roeiboot voor de kinderen. Dankzij de zelflozende* kuip zijn natte voeten voorgoed verleden tijd en is het dus mogelijk om de boot permanent in het water te laten liggen. De boot is hiermee praktisch onzinkbaar! Standaard wordt de Pioner 10 Classic echter geleverd zonder roeispanen, deze dient u separaat te bestellen. De Pioner 10 Classic kan gevaren worden met maximaal 9.9pk kortstaart buitenboordmotor. Voor de beginnende watersporters onder ons adviseren wij echter een maximaal vermogen van 4pk. Ook is de Pioner 10 Classic uitstekend geschikt om voortgestuwd te worden door een elektromotor. Onder de achterzitting is ruimte geboden voor een 12L externe brandstoftank, of bijvoorbeeld een externe batterij voor uw elektromotor. In het casco van de boot is rekening gehouden met 4 stevige uitsparingen waar zowel een landvast als een kabelslot kan worden doorgevoerd. Dit laatste geeft u een veilig gevoel wanneer u uw boot onbeheerd achterlaat! De Pioner 10 Classic is standaard leverbaar in de kleuren rood en antraciet grijs (Darkline). Optioneel kunnen wij u ook een "Lime green" of "Orange" edition leveren tegen geringe meerprijs. Informeert u ons gerust naar de overige mogelijkheden indien u er op onze website even niet uit komt!

Special Edition

De Pioner 10 is leverbaar in 3 uitrustingsniveaus: "Basic", "Special Edition" & "Advanced edition".

De boot welke wij in deze pagina aanbieden betreft de variant met het "Special Edition" pakket. In dit pakket is een selectie gemaakt uit onderstaande opties:

- Stuurconsole
- RVS Handrails achter
- RVS Zwemtrap

Wanneer u voor het "Special Edition" pakket kiest profiteert u automatisch van een combinatiekorting welke is doorberekend in de totaalprijs van de boot. Mist u iets in dit pakket zoals bijvoorbeeld een kussenset, RVS Handrail voor of een A-Frame? Dan adviseren wij u om een upgrade naar een "Advanced Edition" pakket in overweging te nemen. Hiermee profiteert u automatisch van een nog hogere korting. Kiest u liever voor een speciaal voor u samengestelde variant welke niet in de SE of AE pakketten kan worden geselecteerd? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat!

Over Pioner boats

Pioner boats is onderdeel van de kwalitatief hoogwaardige botenbouwer Cipax in Noorwegen. Sinds 1957 wordt hier een breed scala aan boten gefabriceerd voor verschillende gebruikersdoeleinden, van recreatief tot professioneel gebruik. Iedere Pioner wordt vervaardigd uit duurzaam en 100% recyclebaar polyethyleen wat tevens is voorzien van een UV-stabilisator om zo een maximale levensduur te garanderen. Iedere Pioner wordt uit één mal gegoten, waardoor een zeer sterke romp en kuipvloer wordt gecreëerd welke tevens bijzonder onderhoudsvriendelijk is. Dankzij het gebruik van plastic i.p.v. polyester, is osmose of delaminatie voorgoed verleden tijd. Een boot voor het leven dus!

*Onder zelflozende kuip wordt verstaan dat de boot tijdens het varen leegloopt. Wanneer de boot stil ligt, stromen éérst de twee bilge compartimenten onder de rubber camouflage flappen vol, waarna het regenwater overloopt uit het loosgat boven de waterlijn. Zodra u aan boord stapt dient er dus eerst een stuk gevaren te worden op half glijdende snelheid voordat de kuipvloer helemaal leeg is. Tijdens het varen adviseren wij tevens om de lensplug gesloten te houden.

 

 

Specificaties
Romp materiaal: Polyethyleen
Lengte (cm): 147
Breedte (cm): 173
Gewicht (kg): 120
CE-keurmerk/categorie: D
Aantal personen: 3
Max. aantal pk: 9.9
Langstaart/kortstaart: Kortstaart
Pioner Pioner 10 Classic special edition
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Combideals
Complete set met Yamaha F9.9JES (elektrische start | kortstaart)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »