Pioner Pioner 14 Active
Pioner 14 Active 5750,-

Pioner 14 Active

€5750,- €5.750,00
Niet op voorraad
Informatie

Met de komst van de Pioner 14 Active is er een echte veelzijdige boot toegevoegd aan het Pioner boten programma. De Pioner 14 Active is een vernieuwende boot waarbij klassieke lijnen zijn gecombineerd met sublieme vaareigenschappen en moderne en doordachte details. Één van de vernieuwde eigenschappen is de volledig houten spiegel welke bevestigd zit aan de polyethyleen romp. Hiermee is een nóg stijvere spiegel gegenereerd, welke op de perfecte hoogte is afgesteld voor een Yamaha langstaart buitenboordmotor tot 25PK. In de twee opbergkisten wordt ruimte geboden voor de opslag van bijvoorbeeld een 12L brandstoftank en andere accessoires. Wanneer u voor de Pioner 14 Active kiest als roeiboot dan kunt u gebruikmaken van de geïntegreerde roeidolhouders, welke zich op de perfecte locatie bevinden. Let u er echter wél op dat de boot standaard zonder roeispanen geleverd wordt, deze kunt u separaat bestellen. Tevens is deze boot voorzien van een zelflozende* kuipvloer. Hiermee zijn natte voeten voorgoed verleden tijd en wordt het dus mogelijk om de boot het gehele jaar in het water te laten liggen zonder tussentijds te moeten hozen. In de romp van de Pioner 14 Active zijn vier stevige uitsparingen verwerkt welke functioneren als doorvoer voor landvasten maar ook als ideale plek om uw kabelslot aan te bevestigen. Een veilige gedachte wanneer u uw boot onbeheerd achterlaat! Dankzij het gebruik van 100% recyclebaar polyethyleen, hetgeen in de basis zeer stevig en onderhoudsvriendelijk is, is dit gerust een boot met zeer lange levensduur te noemen! Tevens is de huidige generatie Pioner boten voorzien van een UV-filter welke in het productieproces wordt verwerkt. Hierdoor is verkleuring en verdrogen van het materiaal maximaal gereduceerd.

De Pioner 14 Active is in tal van uitvoeringen te bestellen. De standaard begint bij het model zoals wij hierboven voor u hebben geselecteerd. Gebruikt u de boot liever tijdens uw vistrip? Dan is het mogelijk om een "Fishingdeck" te monteren in plaats van een middenbank. Hiermee wordt maximale werpruimte gegenereerd en wordt het mogelijk om bijvoorbeeld uw visstoel met roterende voet op het deck te monteren. Neemt u in dit geval ook eens een kijkje bij onze Pioner 14 Fisher!

De Pioner 14 Active is standaard leverbaar in de kleuren wit en antraciet grijs (darkline). Ook kunnen wij de boot leveren in oranje uitvoering tegen een geringe meerprijs.

Heeft u na het lezen van al deze informatie nog vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op!

Over Pioner boats

Pioner boats is onderdeel van de kwalitatief hoogwaardige botenbouwer Cipax in Noorwegen. Sinds 1957 wordt hier een breed scala aan boten gefabriceerd voor verschillende gebruikersdoeleinden, van recreatief tot professioneel gebruik. Iedere Pioner wordt vervaardigd uit duurzaam en 100% recyclebaar polyethyleen wat tevens is voorzien van een UV-stabilisator om zo een maximale levensduur te garanderen. Iedere Pioner wordt uit één mal gegoten, waardoor een zeer sterke romp en kuipvloer wordt gecreëerd welke tevens bijzonder onderhoudsvriendelijk is. Dankzij het gebruik van plastic i.p.v. polyester, is osmose of delaminatie voorgoed verleden tijd. Een boot voor het leven dus!

*Onder zelflozende kuip wordt verstaan dat de boot tijdens het varen leegloopt. Wanneer de boot stil ligt, stromen éérst de twee bilge compartimenten onder de rubber camouflage flappen vol, waarna het regenwater overloopt uit het loosgat boven de waterlijn. Zodra u aan boord stapt dient er dus eerst een stuk gevaren te worden op half glijdende snelheid voordat de kuipvloer helemaal leeg is. Tijdens het varen adviseren wij tevens om de lensplug gesloten te houden.

 

Specificaties
Romp materiaal: Polyethyleen
Lengte (cm): 411
Breedte (cm): 173
Gewicht (kg): 220
CE-keurmerk/categorie: CE-categorie C/D
Aantal personen: 4
Max. aantal pk: 25
Langstaart/kortstaart: Langstaart
Pioner Pioner 14 Active
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Combideals
Complete set met Yamaha 20 pk langstaart inclusief tank
Complete set met Yamaha 25 pk langstaart inclusief tank
Complete set met Torqeedo travel 1103C langstaart elektrische buitenboordmotor
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »