Talamex Talamex Highline X-light HXL 275 rubberboot met airdeck
Talamex Highline X-light HXL 275 rubberboot met airdeck 1325,-

Talamex Highline X-light HXL 275 rubberboot met airdeck

€1325,- €1.325,00
Niet op voorraad
Informatie

Deze Highline Xlight HXL 275 met airdeck is de beste en meest exclusieve rubberboot van het Nederlandse wel bekende merk Talamex, die toch nog zo weinig weegt. De Talamex Highline boten worden gemaakt van Valmex kwaliteits doek, oftewel het beste kwaliteitsdoek uit Duitsland (0,9 mm mehler 1100 decitex). 

Talamex Highline HXL 275 lichte bijboot

De Highline HXL 275 van Talamex is 275 cm lang en 145 cm breed. Er kan met een 5pk kortstaart  achter worden gevaren. Deze boot heeft een opblaasbodem en een maximum laadgewicht van 600 kg. De pakmaten van de boot zijn 105 x 60 x 30 cm en het geheel weegt 28 kg. De boot heeft 3+1+1 luchtkamers (3 in de tube, de opblaasbare kiel en de opblaasbodem) en de diameter van de tube is 42cm. De boot is in zijn geheel vervaardigd van grijs PVC. De boot is geschikt voor maximaal 4 personen. Deze rubberboot wordt standaard geleverd met twee peddels, een reparatieset, paktas en handpomp.

Vergeet uw boot van talamex niet te registreren na aankoop!

Over de Talamex Highline

De Talamex Highline X-light HXL 275 is de lichte uitvoering van de talamex highline. U wilt compromisloos genieten van luxe en comfort in een boot van de allerhoogste kwaliteit? Dan is de Talamex Highline u op het lijf geschreven.

De Talamex Highline boten geproduceerd van het beste PVC doek dat beschikbaar is (Duits ValmexTM). Bovendien zijn de Talamex Highline boten genereus voorzien van vele (unieke) features en de beste Europese accessoires. In het standaard pakket van de boten zit onder andere:

 • reparatieset
 • aluminium zitbank
 • telescopische peddels
 • RVS hijs- en sleepogen
 • tankstrap
 • antislip delen op de vloer
 • extra laag doek aan de onderzijde*
 • aanmeerlijn
 • paktas
 • stootrand op de drijvers voor extra bescherming
 • overdrukventiel.

* = uitgezonderd XLight-modellen

Op alle boten wordt standaard 3 jaar garantie gegeven en alle Talamex boten zijn door de Dutch Marine Inspection CE gecerti ceerd waardoor ze aan alle Europese eisen voldoen!

Er zijn 3 verschillende modellen op de markt te verkrijgen. Allen van ongekende kwaliteit, maar onderscheidend in de vloer en bodem van de boot. De boten variëren in lengte van 1,95 meter tot 4,00 meter.

X-Light: De lichtste boot van allemaal; Een aantal features zijn achterwege gelaten om gebruikersgemak te verhogen. De ideale tenderboot.

AirDeck: Een luchtvloer met opblaasbare kiel zorgt voor een scherpe V bodem. Een echte allrounder.

AluDeck: Een onderhoudsarme aluminium vloer zorgt voor stijfheid en compact vaarplezier. Hiermee kiest u voor robuuste zekerheid.

Talamex X-Light - De Ideale tenderboot

De Talamex X-Light boten zijn ontwikkeld voor gemakkelijk transport en een compacte opslag. Ondanks het geringe gewicht zijn de boten dankzij de grote diameter tube van 42cm, in combinatie met een hogedrukvloer met opblaasbare kiel, zeer stabiel en hebben ze uitstekende vaareigenschappen. Alle modellen zijn onder andere uitgerust met een overdruk ventiel, harde eindcones en geavanceerde telescopische peddels.

Specificaties
Vloer: Airdeck (luchtbodem)
Gewicht (kg): 28
Lengte (cm): 275
Breedte (cm): 145
⌀ Diameter Tubes (cm): 42
Max. lading (kg): 600
Max. aantal personen: 4
Max. aantal pk: 6
Aantal luchtkamers: 3 + 1 + 1
Kleur: Licht grijs
Binnenmaat (LxB in cm):
Pakmaat (cm):
Kortstaart/langstaart: Kortstaart
Talamex Talamex Highline X-light HXL 275 rubberboot met airdeck
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Combideals
Complete set met ePropulsion Spirit 1.0 Plus
Complete set met Torqeedo Travel 1103C
Complete set met Minn Kota endura max 55, Rebelcell 12.50AV Outdoorbox en 10A lader
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »