Boegmotoren en Fronttrollers

18
Een boegmotor is geen hulpmiddel, het is een wapen. En met draadloze GPS-afstandsbedieningen, i-Pilot, meedogenloze kracht en eindeloze innovaties, zijn de Minn Kota boegmotoren al 80 jaar het ultieme wapen van vissers.
Lees meer
Sorteren op:
Aanbieding
Minn Kota PowerDrive 45 SPOTLOCK MICRO/54"/137CM/12V

De Powerdrive Spotlock Micro is de ideale instapboegmotor met 45 Lbs stuwkracht en een schachtlengte van 137 cm. Te bedienen met de meegeleverde i-Pilot Bluetooth Micro afstandsbediening en de i-Pilot App op je smartphone.

Lees meer
€1775,- €1050,-
Aanbieding
Minn Kota TERROVA 55/iPilot-BT 54″/137cm /12V GEEN VOETPEDAAL

Minn Kota Terrova 55 met i-Pilot, zonder US2 en voetpedaal. Deze uitgeklede versie wordt ook wel de 'Budget Terrova' genoemd. Voor relatief weinig geld heeft u wel veel waarde. Een fantastische boegmotor voor de visser.

Lees meer
€2629,- €1850,-
Aanbieding
Minn Kota TERROVA 80/IPILOT-BT/60"/152CM/24V GEEN VOETPEDAAL

Deze Minn Kota Terrova 80 wordt ook wel de 'budget Terrova' genoemd. Dit is namelijk de uitgeklede variant zonder voetpedaal en US2 sonar, maar wel met i-Pilot.

Lees meer
€3079,- €2250,-
Aanbieding
Minn Kota Terrova 112 met i-Pilot Link / 183cm

Dit is de Minn Kota Terrova 112 Boegmotor met i-Pilot Link met een extra lange schacht voor boten met een hoge boeg. De schachtlengte is 183 cm. Verder is de motor hetzelfde als de Terrova 112 met i-Pilot Link en US2 sonar met de aslengte van 152 cm.

Lees meer
€4130,- €2750,-

De Minn Kota RiptideUlterra 80 boegmotor met i-Pilot. Riptide boegmotoren zijn geschikt voor zout water door onder andere een speciale coating en een anode. Deze Ulterra Riptide 80 is uitgerust met i-Pilot en de vernieuwde headingsensor.

Lees meer

Minn Kota Riptide Ulterra 80 met iPilot Link. Zout water motor die werkt op 24 volt. De motor heeft twee accu's in serie of één 24 v unit nodig.

Lees meer

De Minn Kota Riptide Ulterra 112 boegmotor met i-Pilot is een zeer krachtige boegmotor met extreem geavanceerde functionaliteit. Dit is de extra lange uitvoering van 183 cm. Er is ook een nog uitgebreidere versie van de Ulterra 112 met i-Pilot Link

Lees meer

De Cayman B55 Boegmotor is het 55lbs boegmotor model van Haswing. Deze elektrische boegmotor is ideaal voor sportvissers. De motor is door middel van de afstandsbediening volledig op afstand bestuurbaar. In zijn prijsklasse is deze boegmotor onverslaanbaa

Lees meer

De Haswing Cayman B55 GPS Boegmotor is een innovatieve 12 volt boegmotor met gps functie. Dit is de geavanceerde broer van de standaard Cayman B55. Aangeraden wordt een 105Ah semi-tractie accu.

Lees meer

Minn Kota heeft diverse series boegmotoren. Zowel voor zoet als voor zout water.

Ulterra

Allereerst, de Ulterra is de high-end meest geavanceerde boegmotor. De Minn Kota Ulterra Boegmotor is het vlaggenschip van de Minn Kota boegmotoren en wordt geleverd met i-Pilot of i-Pilot Link, een multifunctioneel voetpedaal en Universal Sonar 2. Deze is beschikbaar in 80 en 112 lbs versies en beschikt over i-Pilot of i-Pilot Link. Opvallend aan de Ulterra is voornamelijk het volledig automatische in en uit het water laten van motor. Met de Power Trim kan de diepgang van de Ulterra volautomatisch worden ingesteld. De revolutionaire Ulterra boegmotor is volledig automatisch te water te laten en weer aan boord te kantelen: Auto Stow and Deploy. Daar bovenop heeft de Ulterra de mogelijkheid de diepte van de motor met één druk op de knop te kunnen verstellen (Power Trim). Deze innovatieve functies, draadloos bediend vanaf of de i-Pilot® of i-Pilot® Link™ afstandsbediening of het voetpedaal, maken de besturing van de boot makkelijker dan ooit.

De Ulterra is ontworpen om het leven van de sportvisser aan boord comfortabeler te maken. De vernieuwde functies van de Ulterra zetten de nieuwe standaard in boegmotoren. Bij de ontwikkeling is niet alleen aan comfort gedacht. Ook zorgen de Ulterra boegmotoren voor een veilige vistrip. Zonder de vispositie te verlaten kan de boegmotor in het water worden gelaten of in hoogte worden versteld. Met  de i-Pilot® wordt de beweging in de gaten gehouden, op de ankerpositie gehouden en kan de motor automatisch weer aan boord gekanteld worden. De motor doet werkelijk al het werk en de schipper kan zich concentreren op het vissen.

Terrova

Vervolgens is de Terrova de middenklasser en meest verkochte boegmotor van Minn Kota. De serie bestaat uit een 55, 80 en 112 lbs variant). Ook deze heeft beschikking over i-Pilot (Link) technologie. De Terrova heeft vrijwel alle functionaliteit van de Ulterra. Alleen het in- en uitladen en de diepte-instelling zijn bij de Terrova handmatig. De nieuwe Terrova boegmotoren zijn namelijk uitgerust met lift assist. Dit vermindert met inzetten/ophalen van de motor. Verder worden Terrova motoren compleet geleverd met de nieuwe Bluetooth I-Pilot of i-Pilot Link en de nieuwe headingsensor, verbeterde GPS ontvanger. Software algoritme opnieuw ontworpen. Actieve Spot-Lock ( er is geen drift nodig om te schakelen). Spot-Lock houdt de boot nu actief op zijn plaats en wacht niet tot deze uit de cirkel gedreven is. Spot-Lock werkt als een elektronisch anker die de boot met één druk op de knop exact op zijn plaats houdt. Corrigeert automatisch voor wind, stroom en golven. De Spot-Lock functie biedt de mogelijkheid om terug te gaan naar een opgeslagen Spot-Lock.

De Minn Kota Terrova boegmotor serie heeft diverse types. Er zijn modellen met i-Pilot en modellen met i-Pilot Link. De motor is leverbaar in een 55, 80 en 112 lbs variant.

Powerdrive

De PowerDrive is het instapmodel onder de elektrische boegmotoren. Deze serie is beschikbaar met i-Pilot maar niet met i-Pilot Link. De PowerDrive is minder geavanceerd dan de Terrova. Zo kan de PowerDrive niet met de afstandsbediening én het voetpedaal tegelijk worden bediend. De Minn Kota PowerDrive BT boegmotoren, zijn uitermate geschikt voor die vissers, die regelmatig grillige oevers volgen (bijv. kribben). Met de veelzijdige prestaties van de PowerDrive BT en de opties Universal Sonar2, i-Pilot® en i-Pilot® Link™ maakt dat u verzekerd bent van de rust, die alleen de PowerDrive BT kan bieden. De PowerDrive BT is uitgerust met een praktische "Push & Release" hendel. Deze hendel vereenvoudigt en versnelt het neerlaten (en ophalen) van de PowerDrive BT. Er is zowel een Minn Kota Powerdrive 55 als een 70 lbs. Nieuw is de 45 lbs PowerDrive SpotLock Micro. Dit is een budgetmotor met een microafstandsbediening. Alle modellen hebben i-Pilot met Bluetooth. De PowerDrive 70 werkt op 24 volt, de 55 en 45 modellen op 12 volt.

Ultrex

De Ultrex is de meest recente innovatie uit de Minn Kota stal. De motor combineert kabelbesturing (voetpedaal) en elektrisch / draadloos sturen via de i-Pilot (Link) technologie. Het beste van beide werelden dus! De Minn Kota Ultrex boegmotor serie heeft de duurzaamheid van de Fortrex gecombineerd met de slimheid van de i-Pilot of de i-Pilot Link. Ook met Spot-Lock. Waarom kabelbesturing? Supersnel sturen en direct reageren op de kleinste voetbeweging van de bestuurder. Zwaar? Nee, want de Ultrex is voorzien van stuurbekrachtiging.

Riptide Zoutwater boegmotoren

Iedere bovenstaande boegmotor-serie heeft ook een Riptide variant. Dat is de zoutwater-uitvoering van bovenstaande motoren. Door de speciale coating is de motor bescherm tegen de invloeden van zout water. De motor is verder voorzien van een anode. De meeste modellen zijn zowel te krijgen met i-Pilot als met i-Pilot Link.

 

Over i-Pilot

Waarom i-Pilot? Met één druk op de knop van de afstandsbediening neemt de iPilot de besturing van de Ultrex over. Met de nauwkeurigste Spot-Lock (elektronische ankerpositie) ooit.

Over i-Pilot Link

Waarom i-Pilot Link? Via netwerk aangesloten op je Humminbird fishfinder volgt de Ultrex de contourlijnen van je eigen gemaakte Humminbird Autochart of de waypoints op de kaart.

Over Bluetooth

Waarom Bluetooth? Bedien je motor via de Minn Kota i-Pilot app vanaf je smartphone en houd je software automatisch up-to-date.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »