Haswing Haswing Cayman B55 GPS Boegmotor
Haswing Cayman B55 GPS Boegmotor 1049,-

Haswing Cayman B55 GPS Boegmotor

€1049,- €1.049,00
Niet op voorraad
Informatie

Helaas is de Haswing Cayman GPS op korte termijn niet leverbaar

De Haswing Cayman B55 GPS is een boegmotor met anker gps functie. Het is De GPS variant van de standaard Cayman B55.

Met de nieuwe Cayman B55 GPS navigeert u nu volautomatisch en zonder omkijken langs een nieuwe of eerder ingevoerde waypoints. Door de nauwkeurige anker GPS functionaliteit hoeft u zich geen zorgen meer te maken over afdrijven van uw visstek en hebt u alle tijd en aandacht voor het vissen.

Via een Bluetooth-verbinding met uw smartphone, tablet of Apple Watch kunt u eenvoudig alle afstandsbedieningfuncties gebruiken zoals u gewend bent van de Cayman B55.

Waarom de Haswing Cayman B55 GPS boegmotor?

De Cayman B55 GPS heeft een aantal zeer handige functies voor de fanatieke sportvisser. Het gebruiksgemak is erg hoog, u hoeft geen absolute pro te zijn om deze Cayman te besturen. Met de Helmsman app (beschikbaar voor Android en iPhone) kunt u de boegmotor op afstand besturen. Dit is een mooie upgrade vanaf de standaard B55. Met de app kunt u eigenlijk alles doen: extra gas geven, gas terugnemen en zelfs sturen. Voorts kunt u vooraf routes bepalen die u later weer terug kunt halen. De app heeft verder een setting waarmee de accu-status wordt bijgehouden. Zo hoeft u niet steeds op de motor zelf te kijken.

Voor de rest is de Cayman B55 GPS gelijkwaardig aan de B55. Het is een 12 volt motor met 55 lbs stuwkracht. Dit is ruim voldoende om boten tot 5.5 meter en tot wel 400 kg in beweging te krijgen. Ondanks zijn power is de motor met slechts 13.4 kg nog heel handzaam. Verder werkt het kantelsysteem heel intuïtief. U heeft de boegmotor in een handomdraai uit het water als u de motor niet meer nodig heeft. Het is een traploze motor die zeer efficiënt werkt en heel precies de snelheid kan bepalen.

Welke accu bij de Cayman B55 GPS Boegmotor?

De motor is een 12 volt boegmotor. Hierdoor heeft u aan een enkele accu voldoende en hoeft u niet meerdere accu's in serie te schakelen zoals bij een 24 volt motor. Wij raden u aan om een accu te gebruiken met een accucapaciteit van 105Ah. Hiermee kun je een goed aantal uren varen. Een boegmotor die niet continu gebruikt wordt gaat dan goed een hele dag mee. Speciaal voor elektrisch varen hebben wij een semi-tractie accu. Bekijk deze hier.

GPS App Helsman voor uw telefoon

De Engelstalige ‘Helmsman’ App kunt u downloaden via de App Store (voor iPhone 4S+ en iOS8+) of Google Play (voor Android 4.3+).

Haswing Cayman B55 GPS technische details

Model Cayman B55 GPS
Maximale stuwkracht 55 lbs
Gewicht 13,4 kg
Amp. (Nominaal / max.) 50A
Vermogen (Nominaal / max.) 540W ~ 660W
Voltage 12V DC
Ingebouwde accumeter 5 niveaus accu indicatie
Geadviseerd accutype 105 Ah semi-tractie accu
(niet meegeleverd)
Trimposities Gemakkelijk en snel
Controlehendel Smartphone, tablet of Apple Watch
en draadloze afstandsbediening
Snelheidsregeling (vooruit/achteruit) Traploos instelbaar
Schachttype Composiet
Schachtlengte (inch/mm) 46,5” / 1180 mm
Propeller 3-blads propeller
Max. bootlengte (m) /
massa (kg)
5,5 / 400

 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »