Minn Kota Minn Kota Traxxis 45 lbs fluistermotor
Minn Kota Traxxis 45 lbs fluistermotor 479,- €599,00

Minn Kota Traxxis 45 lbs fluistermotor

€599,00 €479,- €479,00
Niet op voorraad
 • Specialist in boten met elektrische buitenboordmotor
 • Echte showroom in Warmond
 • Vanaf €50,- gratis bezorgd
 • Bel of mail ons voor advies
 • 3-5 dagen levertijd
Informatie

De Minn Kota Traxxis 45 lbs is een traploze fluistermotor. De Traxxis-serie is simpelweg de beste fluistermotor op de markt. Een stap omhoog vanaf de Endura Max vindt u deze Traxxis. Minn Kota heeft de Traxxis in de markt gezet om een nog gebruiksvriendelijker en comfortabel te bedienen en te hanteren vaarervaring te bieden.

De motor is voorzien van een traploze snelheidsbediening waarmee u nog nauwkeuriger de snelheid kunt bepalen. Verder is uniek aan de Traxxis het ophaalmechanisme waarmee u de motor omhoog haalt (trim). Met één handbeweging heeft u de motor volledig omhoog. Ook is de Minn Kota Traxxis 45 voorzien van een "Tilt Tiller Twist", een in hoogte verstelbare- en verlengbare stuurhendel.


Waarom een Minn Kota Traxxis 45 lbs fluistermotor?

De Traxxis-lijn is de hoogwaardige lijn fluistermotoren boven de Endura C2 en de Endura Max lijnen. Als wind en golven toenemen en meer kracht is nodig dan is de Traxxis de uitgelezen motor voor op de spiegel.

One-hand-stow: berging met één hand door middel van de C-vormige bevestigingssteun met 10 standen. De Traxxis is uitgevoerd met een op- en neerklap mechanisme dat met 1 hand, snel en eenvoudig te bedienen is. Slechts oplichten en naar voren (neer)kantelen! Neerlaten gaat net zo simpel. Na het indrukken van de borghandle met 1 hand weer naar achteren kantelen.
De tiltafstelling van de motor is nauwkeurig in te stellen door keuze uit 10 standen.

De telescopisch stuurhandle van de Traxxis heeft een comfortabele en ergonomische grip en is goed bereikbaar en standaard met 15 cm te verlengen. 45°naar boven te kantelen voor een staande stuurpositie en volledig neer te klappen om zo de motor makkelijk op te kunnen bergen. Kantelen en klappen uitvoeren in de Off-stand

Met de Quick-Lock klem op de schacht is de gewenste motorhoogte simpel te verstellen. De frictie voor zwaarder of lichter sturen is makkelijk aan- of los te draaien.

De Traxxis modellen worden uitgevoerd met Digitale Maximizer™, traploze snelheidsregeling voor- en achteruit en batterij tester. De modellen 45SC en 55 SC hebben bovenstaande kenmerken niet en hebben voor de snelheidsregeling een 8-standen schakelaar.

Traxxis modellen

De Minn Kota Traxxis serie heeft een 45, 55, 70 en 80 pond versie. De Traxxis wordt altijd op de spiegel/motorplank gemonteerd. De 45 en 55 lbs modellen hebben een staartlengte van 91 cm. De Traxxis 55, 70 en 80 lbs hebben een schachtlengte van 107 cm. Alle motoren zijn in hoogte verstelbaar dus kunnen voor praktisch iedere boot worden ingezet.

 • Stuwkracht 45-55-70 en 80 ponds
 • Hekmotor montage
 • Schachtlengte 91 en 107 cm
 • Schroef Weedles Wedge 2
 • Composiet schacht
 • Digital Maximizer™
Specificaties
Merk: Minn Kota
Model/Type: Traxxis 45
Stuwkracht: 45 lbs
Schachtlengte: 91 cm
Snelheidsregelaar: Traploos
Zout water geschikt: Nee
Voltage: 12V
Geïntegreerde accu: Nee
Vermogen in Watt: 504
Gewicht zonder accu (kg):
Lengte aansluitkabel (cm): 150
Max verbruik (in A): 42
Maximale gewicht boot (kg):
Garantie: 2 jaar
Hoogte instelbaar: Ja
Minn Kota Minn Kota Traxxis 45 lbs fluistermotor
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Combideals
Complete set met Rebelcell 12.50 AV outdoorbox en 10A lader
Complete set met Rebelcell 12.70 AV outdoorbox en 20A lader
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »