Pioner Pioner 14 Active advanced edition
Pioner 14 Active advanced edition 10450,-

Pioner 14 Active advanced edition

€10450,- €10.450,00
Op voorraad
  • Specialist in boten met elektrische buitenboordmotor
  • Echte showroom in Warmond
  • Vanaf €50,- gratis bezorgd
  • Bel of mail ons voor advies
Informatie

Met de komst van de Pioner 14 Active is er een echte veelzijdige boot toegevoegd aan het Pioner boten programma. De Pioner 14 Active is een vernieuwende boot waarbij klassieke lijnen zijn gecombineerd met sublieme vaareigenschappen en moderne en doordachte details. Één van de vernieuwde eigenschappen is de volledig houten spiegel welke bevestigd zit aan de polyethyleen romp. Hiermee is een nóg stijvere spiegel gegenereerd, welke op de perfecte hoogte is afgesteld voor een Yamaha langstaart buitenboordmotor tot 25PK. In de twee opbergkisten wordt ruimte geboden voor de opslag van bijvoorbeeld een 12L brandstoftank en andere accessoires. Tevens is deze boot voorzien van een zelflozende* kuipvloer. Hiermee zijn natte voeten voorgoed verleden tijd en wordt het dus mogelijk om de boot het gehele jaar in het water te laten liggen zonder tussentijds te moeten hozen. In de romp van de Pioner 14 Active zijn vier stevige uitsparingen verwerkt welke functioneren als doorvoer voor landvasten maar ook als ideale plek om uw kabelslot aan te bevestigen. Een veilige gedachte wanneer u uw boot onbeheerd achterlaat! Dankzij het gebruik van 100% recyclebaar polyethyleen, hetgeen in de basis zeer stevig en onderhoudsvriendelijk is, is dit gerust een boot met zeer lange levensduur te noemen! Tevens is de huidige generatie Pioner boten voorzien van een UV-filter welke in het productieproces wordt verwerkt. Hierdoor is verkleuring en verdrogen van het materiaal maximaal gereduceerd.

Advanced Edition

De Pioner 14 Active is in tal van uitvoeringen te bestellen. Het model wat wij op deze pagina voor u hebben geselecteerd betreft de uitvoering met het "Advanced Edition"pakket. In dit pakket is een selectie gemaakt vaan veel gekozen accessoires, tegen een zeer scherpe prijs ten opzichte van wanneer u deze later los zou bestellen.

In het Advanced Edition pakket zit inbegrepen:
- Stuurconsole zwart
- Kabelbesturing met stuurhuis en luxe Pioner stuurwiel
- RVS Handrail achter
- RVS Handrail voor
- RVS Railing rondom windscherm
- Plexiglas windscherm op console
- RVS Zwemtrap op spiegel gemonteerd.
- RVS A-Frame met verlichting
- Kussenset 3-delig

Indien u liever voor een minder rijk uitgeruste variant kiest, dan adviseren wij u om ook zeker even te kijken naar de Pioner 14 met "Special edition pakket" of de classic uitvoering zonder console.

Gebruikt u de boot liever tijdens uw vistrip? Dan is het mogelijk om een "Fishingdeck" te monteren in plaats van een middenbank. Hiermee wordt maximale werpruimte gegenereerd en wordt het mogelijk om bijvoorbeeld uw visstoel met roterende voet op het deck te monteren. Ook is het bij de Pioner 14 Fisher mogelijk om een montageplaat voor uw boegmotor op de neus te bevestigen. Neemt u in dit geval ook eens een kijkje bij onze Pioner 14 Fisher Catch Edition!

De Pioner 14 Active is standaard leverbaar in de kleuren wit en antraciet grijs (darkline). Ook kunnen wij de boot leveren in oranje uitvoering tegen een geringe meerprijs.

Heeft u na het lezen van al deze informatie nog vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op!

Over Pioner boats

Pioner boats is onderdeel van de kwalitatief hoogwaardige botenbouwer Cipax in Noorwegen. Sinds 1957 wordt hier een breed scala aan boten gefabriceerd voor verschillende gebruikersdoeleinden, van recreatief tot professioneel gebruik. Iedere Pioner wordt vervaardigd uit duurzaam en 100% recyclebaar polyethyleen wat tevens is voorzien van een UV-stabilisator om zo een maximale levensduur te garanderen. Iedere Pioner wordt uit één mal gegoten, waardoor een zeer sterke romp en kuipvloer wordt gecreëerd welke tevens bijzonder onderhoudsvriendelijk is. Dankzij het gebruik van plastic i.p.v. polyester, is osmose of delaminatie voorgoed verleden tijd. Een boot voor het leven dus!

*Onder zelflozende kuip wordt verstaan dat de boot tijdens het varen leegloopt. Wanneer de boot stil ligt, stromen éérst de twee bilge compartimenten onder de rubber camouflage flappen vol, waarna het regenwater overloopt uit het loosgat boven de waterlijn. Zodra u aan boord stapt dient er dus eerst een stuk gevaren te worden op half glijdende snelheid voordat de kuipvloer helemaal leeg is. Tijdens het varen adviseren wij tevens om de lensplug gesloten te houden.

 

Specificaties
Romp materiaal: Polyethyleen
Lengte (cm): 411
Breedte (cm): 173
Gewicht (kg): 220 (kaal)
CE-keurmerk/categorie: D
Aantal personen: 4
Max. aantal pk: 25
Langstaart/kortstaart: Langstaart
Pioner Pioner 14 Active advanced edition
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Combideals
Complete set met Yamaha F9.9JEL (elektrische start | langstaart)
Complete set met Yamaha F15CEL (elektrische start | langstaart)
Complete set met Yamaha F20GEL (elektrische start | langstaart | exclusief rigging componenten)
Complete set met Yamaha F25GEL(elektrische start | langstaart | exclusief rigging componenten)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »