Talamex Talamex Comfortline 250 rubberboot met aluminium vloerdelen
Talamex Comfortline 250 rubberboot met aluminium vloerdelen 1100,-

Talamex Comfortline 250 rubberboot met aluminium vloerdelen

€1100,- €1.100,00
Niet op voorraad
 • Specialist in boten met elektrische buitenboordmotor
 • Echte showroom in Warmond
 • Vanaf €50,- gratis bezorgd
 • Bel of mail ons voor advies
 • 3-5 dagen levertijd
Informatie

De Talamex Comfortline 350 met aluminium vloerdelen is een degelijke rubberboot waar met drie personen mee gevaren kan worden. Het in elkaar van een boot met aluminium vloerdelen gaat niet zo snel als een airdeck of lattenbodem, maar biedt meer comfort tijdens het varen. Het geeft veel stevigheid aan de rubberboot waardoor deze goed in het water licht. Er kan achter deze boot een 6 pk motor worden gehangen. Wij raden deze boot aan als u een kleine boot zoekt, waar u langere afstanden mee wilt varen.

Talamex Comfortline TLX 250

De Comfortline 250 van Talamex is 250 cm lang en 149 cm breed. Er kan met een 6pk kortstaart  achter worden gevaren. Deze boot heeft een aluminium vloerplaten en een maximum laadgewicht van 400 kg. De pakmaten van de boot zijn 100 x 55 x 25 cm en het geheel weegt 35 kg. De boot heeft 3+1 luchtkamers (3 in de tube en de opblaasbare kiel) en de diameter van de tube is 42cm. De boot is in zijn geheel vervaardigd van grijs PVC. De boot is geschikt voor maximaal 2+1 personen (2 volwassenen en 1 kind). Deze rubberboot wordt standaard geleverd met twee peddels, een reparatieset, paktas en handpomp.

De boot heeft een driekamer luchtsysteem voor optimale veiligheid. Daarnaast heeft de boot een handige lensplug, waardoor je de boot van binnenuit leeg laat lopen. Het houten bankje is verstelbaar op meerdere posities.

Vergeet uw boot van talamex niet te registreren na aankoop!

Over de Talamex comfortline

De talamex TLX 250 is onderdeel van de talamex comfortline serie. Zoekt u een rijk uitgeruste boot met goede vaareigenschappen voor een eerlijke prijs? Dan is de Talamex Comfortline u op het lijf geschreven.

Talamex Comfortline Opblaasboten zijn gefabriceerd van hoogwaardig 1100 decitex PVC doek. In het standaard pakket van de Talamex Comfortline Opblaasboten zit o.a.:

 • reparatieset
 • aluminium zitbank
 • peddels
 • sleepogen
 • aanmeerlijn
 • hijsogen
 • paktas
 • stootrand op de drijvers voor extra bescherming
 • overdrukventiel.

De boten zijn verkrijgbaar met een latten-, lucht- en aluminium bodem, in lengte variërend van 200 cm tot 350 cm. Op alle boten wordt 2 jaar garantie gegeven en alle Talamex boten zijn door de Dutch Marine Inspection CE gecerti ceerd waardoor ze aan alle Europese eisen voldoen!

[table id=6 /]

Over de TLX - Aluminium vloerdelen

De Talamex Comfortline TLX met aluminiumvloer is uitgerust met een opblaasbare kiel en een aluminium bodem. Door deze kiel heeft de boot een diepe V-bodem, waardoor de boot perfecte vaar- en roei-eigenschappen heeft. De aluminiumvloer zorgt voor grote stevigheid en stabiliteit en is nagenoeg onderhoudsvrij. Deze boot leent zich uitstekend voor een davits of als vakantie boot. De aluminium bodem vergt meer tijd met opbouwen dan een luchtbodem.

Specificaties
Vloer: Aluminium vloerplaten
Gewicht (kg): 32
Lengte (cm): 250
Breedte (cm): 152
⌀ Diameter Tubes (cm):
Max. lading (kg): 400
Max. aantal personen: 2 + 1
Max. aantal pk: 6
Aantal luchtkamers: 3 + 1
Kleur: Licht grijs
Binnenmaat (LxB in cm):
Pakmaat (cm): 100 x 54 x 25
Kortstaart/langstaart: Kortstaart
Talamex Talamex Comfortline 250 rubberboot met aluminium vloerdelen
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Combideals
Complete set met ePropulsion Spirit 1.0 Plus
Complete set met Torqeedo Travel 1103
Complete set met Yamaha 6 pk langstaart buitenboordmotor
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »